Installationsledare till NCC Building

Installationsledare till NCC Building

Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler. Inom avdelningen finns ett stort engagemang för att utveckla arbetet framåt och vi arbetar aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, mångfald och jämställdhet. Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats och agera förebild inom byggbranschen.

Några av de projekt vi på NCC nyligen färdigställt är ICAs nya huvudkontor vid Arenastaden, Hotellen At Six och Hobo vid Brunkebergstorg, tillbyggnad av Södersjukhuset, nya Musikhögskolan, Järfälla nya badhus och inte minst vårt nya huvudkontor vid Järva Krog dit vi flyttade i november.

Över 90 procent av våra projekt drivs i samverkan med kund. Vi arbetar just nu med flera spännande stadsutvecklingsprojekt åt vår interna fastighetsutvecklare NCC Property Development bland annat Hangar 5 vid Bromma flygplats, som är ett av Stockholms största byggprojekt i dagsläget.

Installationsledare på NCC

För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens. Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet från branschen som tillsammans med oss vill utveckla byggandet under många år framöver. Följ med på vår spännande resa!

I rollen som installationsledare hos oss leder och arbetar du tillsammans med såväl interna som externa resurser för att säkerställa installationslösningarna i byggprojekten. Du bidrar med fördjupad kunskap om tekniska installationer i nära samarbete med projektchef, platschef, projekteringsledare samt övriga i organisationen. Du tar då en aktiv del tidigt i anbuds- och systemskedet, du biträder under projektering samt leder i själva produktionen och finns med genom överlämnandet till vår kund. Som installationsledare är du nyfiken och innovativ, det är egenskaper du använder för att hitta de bästa tekniska och mest ekonomiska lösningarna för projektet och vår kund.

Till ditt stöd finns kollegorna i installationsgruppen samt ett internt nätverk med allt ifrån produktion till specialister inom juridik, miljö, energi och virtuellt byggande.

Dina erfarenheter

Du har en bakgrund från entreprenad- eller konsultbranschen. För att lyckas väl i denna roll ser vi som meriterande om du haft en arbetsledande befattning tidigare. Som person är du idérik, kreativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, på ett sätt som personer omkring dig på olika nivåer förstår och uppskattar. Du har god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, du är flexibel och trivs med att arbeta i team. Att skapa goda kontakter såväl internt på NCC som externt är en framgångsfaktor hos dig. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

Som person är du trygg med att arbeta i team och är en van mötesledare. Du är analytisk, strukturerad och noggrann och en av dina viktigaste egenskaper är din förmåga att skapa och utveckla relationer, både med samarbetspartners och dina kollegor.

Tjänsten innebär inte personalansvar.

Som installationsledare är det dessutom viktigt att du vill arbeta utifrån våra grundläggande värderingar: ärlighet, respekt, tillit och framåtanda - samt vår höga miljömedvetenhet, där vi ser dig som en naturlig förebild.

Tillsammans bygger vi hållbara lösningar

För att hitta framtidens hållbara lösningar söker vi dig med ett nyfiket sinne som ser möjligheter. Detta gör du tillsammans med engagerade kollegor och chefer som uppmuntrar din personliga utveckling.

Utvecklas med oss!

Hos oss på NCC blir du en del av en organisation med goda värderingar, en hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta tror vi är grunden för att nå vår ambition med stolta och nöjda medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch.

Låter det som ett intressant nästa steg är du varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 31 januari, men vi kommer att påbörja urvalsprocessen innan dess. Låter detta intressant för dig? Tveka inte att höra av dig med din ansökan! Urval sker löpande så lämna din ansökan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Christian Johansson på christian.j.johansson@ncc.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.