Erfaren konstruktör

Erfaren konstruktör

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Konstruktör som vill arbeta närmare produktionen

Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns specialistenheter med teknisk kompetens inom bygg/energi/miljö och installation. Enheten har cirka 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler och söker därför en erfaren konstruktör som även kommer att verka som handläggare och/eller uppdragsledare. till vår grupp i Solna.

Dina nya utmaningar

Som konstruktör kommer du att delta i projekteringsuppdrag åt NCC. Uppdragen kan gälla bostäder och/eller kommersiella byggnader. Du arbetar i hela byggprocessen från tidiga skeden med systemlösningar och innovativa kalkylunderlag fram till och med bygghandlingsprojektering. Uppdragen drivs i 3D. Beroende på uppdragets storlek varierar dina insatser från att göra allt konstruktörsarbete själv till att fungera som ansvarig handläggare i större uppdrag med ansvar för att leda och planera arbetet för en grupp konstruktörer. Förutom projekteringsuppdrag ingår även deltagande i utvecklingsuppdrag samt tekniskt stöd till NCCs inköps- och produktionsenheter.


Dina erfarenheter och egenskaper


Vi söker dig som är civilingenjör med minst fem års erfarenhet av arbete som konstruktör i byggprojekt där du nu innehar en roll som handläggare. Du har med fördel projekteringserfarenhet i 3D (Revit/Tekla Structures). Som person gillar du tekniska utmaningar samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och resultatinriktad. Rollen innebär en kombination av att arbeta självständigt och i grupp vilket du bör trivas med. Vi tror också att du har förmåga att omsätta dina erfarenheter och teoretiska kunskaper i produktionsvänliga lösningar. God tvärvetenskaplighet och förståelse för andra teknikgrenar är också nödvändiga kompetenser för den här tjänsten. Har du vana av att leda andra konstruktörer i deras arbete ser vi det som mycket meriterande.

NCC erbjuder

Vi är stolta över vår väl sammansvetsade grupp som erbjuder kompetent och erfaren personal som kan stötta och utveckla den yngre personalen och där även specialistchef och gruppchefer är delaktiga i projekt. Vi är totalt ca 60 konstruktörer i Sverige (från Malmö i söder till Uppsala i Norr) med ett väl utvecklat samarbete mellan kontoren.

Vi strävar efter en sund och hållbar beläggningsgrad för medarbetarna. Vi tycker som företag att det är viktigt med bra balans mellan jobb och fritid.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCCs kontor i Solna.

Kom och väx hos oss!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Kontaktpersoner

Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta specialistchef Joakim Andersson, tfn 079-072 83 05 alt. gruppchef Rene Martinez för Solna-kontoret, 070-088 77 91. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-11-30.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.