Erfaren Projektinköpare till stort projekt i Bromma

Erfaren Projektinköpare till stort projekt i Bromma

Vill du vara med oss i ett stort stadsutvecklingsprojekt? Vi söker en projektinköpare!

Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler. Inom avdelningen finns ett stort engagemang för att utveckla arbetet framåt och vi arbetar aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, mångfald och jämställdhet. Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats och agera förebild inom byggbranschen.

Några av de projekt vi på NCC nyligen färdigställt är ICAs nya huvudkontor vid Arenastaden, Hotellen At Six och Hobo vid Brunkebergstorg, tillbyggnad av Södersjukhuset, nya Musikhögskolan, Järfälla nya badhus och inte minst vårt nya huvudkontor vid Järva Krog dit vi flyttar i november.

Över 90 procent av våra projekt drivs i samverkan med kund. Vi arbetar just nu med flera spännande stadsutvecklingsprojekt åt vår interna fastighetsutvecklare NCC Property Development bland annat Hangar 5 vid Bromma flygplats, som är ett av Stockholms största byggprojekt i dagsläget, och det är just dit som vi nu letar efter en erfaren projektinköpare som kan ta en ledande inköpsroll.

Projektinköpare på NCC

Här får du alla möjligheter att vara med och påverka företagets resultat genom att göra riktigt bra inköp, inköp som är bra för både NCC och våra leverantörer. I din roll som projektinköpare har du en central roll i projektet då du genomför och samordnar i stort sett samtliga inköp. Ibland är inköpen väldigt enkla och smidiga men ibland är de även mer komplicerade. Du köper in allt från underentreprenörer till olika specialmaterial vilka kan var helt unika. Här kommer din förmåga att hitta lösningar in samt att säkerställa att vi väljer rätt leverantör. Ett strukturerat inköpsarbete leder till ökad lönsamhet.

Du är en generalist med lokal närvaro som jobbar nära kund så att du genom ärlighet och tillit kan finna de kundspecifika lösningar som ibland krävs. En viktig del i inköpsarbetet är hur vi etablerar och hanterar våra leverantörer. Vi måste säkerställa eventuella risker samt att vi lever upp till uppsatta krav på miljömässig och social hållbarhet.

Till ditt stöd finns kollegorna i inköpsgruppen samt ett internt nätverk med allt ifrån produktion till specialister inom juridik, miljö, energi och virtuellt byggande. NCC har dessutom ett av branschens bästa inköpssystem i form av inköpsportalen som kommer att hjälpa dig i din vardag. En annan del uppdraget är att ständigt utmana inköpsarbetet så att vi ligger i framkant. Därför är det viktigt att du ser till att använda din kompetens i varje enskild arbetsuppgift.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som Projektinköpare och har jobbat i både större och mindre projekt varav minst ett i storleksordning 500MSEK. Du har ett brett och djupt yrkeskunnande gällande inköp kopplat till byggnation och minst 10 års erfarenhet i branschen. Byggnadsteknisk kompetens och kunskaper inom VDC, logistik, ekonomi och ritningslära är meriterande.

Som person är du trygg med att arbeta i team och är en van mötesledare. Du är analytisk, strukturerad och noggrann och en av dina viktigaste egenskaper är din förmåga att skapa och utveckla relationer, både med samarbetspartners och dina kollegor.

Tjänsten innebär inte personalansvar.

Som projektinköpare är det dessutom viktigt att du vill arbeta utifrån våra grundläggande värderingar: ärlighet, respekt, tillit och framåtanda - samt vår höga

miljömedvetenhet, där vi ser dig som en naturlig förebild.

Utvecklas med oss!

Hos oss på NCC blir du en del av en organisation med goda värderingar, en hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta tror vi är grunden för att nå vår ambition med stolta och nöjda medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch.

Låter det som ett intressant nästa steg är du varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 24 november, men vi kommer att påbörja urvalsprocessen innan dess. Låter detta intressant för dig? Tveka inte att höra av dig med din ansökan! Urval sker löpande så lämna din ansökan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Andreas Bader på andreas.bader@ncc.se. För mer information om rollen som projektinköpare på NCC, besök gärna: https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/mot-vara-medarbetare/inkopare/
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.