Chefsassistent till Development & Operational Services

Chefsassistent till Development & Operational Services

Nu söker vi en Chefsassistent till NCC:s nordiska enhet Development Operations & Services (DOS). Vi utökar vårt team med en chefsassistent, som med högt engagemang kommer att stötta vår ledande befattningshavare inom DOS med administrativt stöd.

Development Operations & Services (DOS) är en nordisk avdelning med 140 anställda som ansvarar för strategi, verksamhetsutveckling och IT inom NCC. DOS har som uppdrag att säkerställa en gemensam effektiv plattform för ledningssystem, digitalisering och verksamhetsutveckling samtidigt som vi hjälper och utmanar NCC att nå framgång genom ständiga förbättringar.

Tjänsten är placerad i Solna och du rapporterar till chefen för DOS som ingår i NCC:s koncernledning.

Här är dina nya utmaningar

I rollen som chefsassistent kommer du att ansvara för att strukturera upp och underlätta chefens vardag. Din roll kommer att innefatta allt ifrån att hantera kalendern, hantera mail, delta på möten, ta anteckningar och avlasta administrativt i de ärenden där du har erfarenhet.

Chefen som du kommer att stötta har ett hektiskt schema som kräver mycket strukturerade och välplanerade veckor. Det är du som chefsassistent som ser till att underlätta för chefen genom att organisera, lägga upp agendor och planera framtida möten. Varje arbetsdag innehåller varierade arbetsuppgifter men ditt främsta ansvar kommer att vara följande:
  • Proaktivt administrera Head of DOS kalender och hantera mötessamordning
  • Självständigt framställa presentationsmaterial samt sammanställa rapporter och dokument
  • Assistera i de dagliga rutinerna samt, vid behov, boka resor och administration kring dessa
  • Ansvara för förberedelse och struktur kring enhetens interninformation
  • Fungera som kontaktperson gentemot interna servicefunktioner
  • Ansvara för förberedelse och uppföljning av enhetens ledningsgruppsmöten och konferenser
  • Ansvara för enhetens samarbetsformer (Teams, Share-point etc.)
  • Administrera arbetet runt NCC:s strategiframtagande där en intensiv period med många inblandade från hela företaget och externa parter just uppstartats
De här erfarenheterna och egenskaperna söker vi

Du har minst 5 års erfarenhet av arbete som innefattar hög servicenivå i en roll med administrativt arbete i en större organisation. Vi ser att du minst att du har en gymnasial examen och gärna någon ytterligare administrativ utbildning. Arbetsspråket inom denna enhet är framförallt engelska, vilket kräver att du obehindrat talar och skriver på svenska och engelska. Du har mycket goda kunskaper i hela Office-paketet.

Vi tänker oss en person med energi och utpräglad servicekänsla som ser det som en självklarhet att stötta chefen som kan känna en stor trygghet i att ha just dig som chefsassistent. Noggrannhet, ordning och struktur är några av dina främsta sidor, och du är lyhörd och är van att jobba självständigt med initiativförmåga. Du trivs i större organisationer och är van vid att ha kontakt och samarbeten med olika människor och roller i ditt dagliga arbete.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda

Ytterligare information

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Österman, HR-specialist Rekrytering, karin.osterman.de.wall@ncc.se. Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2019-05-01.

Varmt välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 300 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.