Arbetsmiljöutvecklare

Arbetsmiljöutvecklare

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Inom NCC kommer säkerheten först. Vi satsar hårt på ett proaktivt och systematiskt arbetsmiljöarbete. Pioneering safety är vårt ledord för att nå vår vision om att skapa hälsosamma och säkra arbetsplatser utan olyckor. Vi har en kultur som präglas av säkerhet och omtanke där vi anser att agera är att bry sig om.

Dina nya utmaningar

Vi söker en arbetsmiljöutvecklare med ansvar för att samordna och driva vårt analys- och rapporteringsarbete inom arbetsmiljö, både för NCC Sverige som NCC Norden, inom samtliga affärsomården. I rollen som arbetsmiljöutvecklare ingår även att ha ansvar för vårt analys- och rapporteringsverktyg Synergi, när det gäller underhåll och utveckling av arbetsmiljöområdet samt att bidra till att utveckla våra tankesätt och vår rapportering inom arbetsmiljö.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Driva och delta i partsammansatta arbetsgrupper
  • Ansvara för uppdatering av våra arbetsmiljörutiner
  • Fungera som Superuser och ansvarig för rapporteringsverktyget Synergi
  • Ansvarig för att driva koncernens administrativa team inom arbetsmiljö avseende Synergi
  • Support till verksamheten gällande rapporter och analyser samt utveckling inom arbetsmiljöområdet
  • Vid behov delta i möten med koncernens arbetsmiljö team
Du arbetar nära våra arbetsmiljöingenjörer i Sverige samt med koncernens arbetsmiljö team. Arbetet kräver stort eget ansvar och engagemang för att planera och utföra och driva arbetsuppgifterna framåt.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som är intresserad av att bidra till att utveckla arbetsmiljöarbetet inom NCC. Vi söker inte en arbetsmiljöexpert, då stöd finns inom arbetsmiljöorganisationen men gärna någon erfarenhet av arbetsmiljöarbete gärna som trivs att arbeta inom analys, rapportering och projektledning.

Som person har du lätt för att knyta kontakter och bygga relationer och har en förmåga att leda och inspirera andra. Du trivs att arbeta självständigt, målmedvetet under eget ansvar med att förbättra resultatet genom att hitta nya vägar. Rollen förutsättar att du har gedigna kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Självklart drivs du även av en stark vilja att bidra till vår vision om att skapa hälsosamma och säkra arbetsplatser utan olyckor!

Övrig information

Tjänsten är en ersättningsrekrytering, med placering på vårt huvudkontor i Solna på heltid, fördelat 50% av tjänsten för NCC Sverige och 50% för NCC koncernen.

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta NCC:s Arbetsmiljöchef Lars-Gunnar Larsson på telefon 076-12 513 01 eller HR-Specialist Rekrytering Matilda Jönsson telefon 070-088 78 52. Din ansökan vill vi ha senast den 20 september.

Välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden med en omsättning på 55 Mdr SEK och ca 17 800 anställda. NCC är verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter, bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.