Affärsutvecklare till Civil Stockholm

Affärsutvecklare till Civil Stockholm

Till vår avdelning Civil Stockholm söker vi nu en Affärsutvecklare för mark och grundläggningsarbeten. Avdelningen består av cirka 450 medarbetare och vi befinner oss i en god position med ett flertal stora kommande och pågående projekt i regionen. För att fortsätta vår framgång söker vi nu efter dig som är duktig på att samverka och finna affärsmöjligheter för att bidra till regionens fortsatta utveckling. Tycker du det låter som en spännande utmaning?

Din roll
Som affärsutvecklare ingår du i ett team där ni, med stöd från kalkyl och produktion tillsammans arbetar för att skapa förutsättningar för framtida affärer. Du innehar en av viktig roll med ansvar för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder samt driva och koordinera projekt från idéstadiet till affär tillsammans med interna specialistresurser.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av att driva stora, komplexa affärer och långsiktiga relationer i en ledande befattning. Med dig har du en utbildning inom samhällsbyggnad, Väg- och vattenbyggnad alternativt motsvarande utbildning eller erfarenhet från arbetslivet. Branschvana är ett krav. Andra framgångsfaktorer för tjänsten är erfarenhet och intresse i anbudsarbete, marknadsbevakning, projektledning samt att jobba med kontraktuella frågor.
Som person är du affärsmässig, kommunikativ och trivs med att ta ansvar och driva processer framåt. Du jobbar proaktivt och har ett högt engagemang i det du åtar dig. God svenska och engelska är ett krav, likaså B-Körkort.

Ytterligare information
Du rapporterar till Marknad och affärsutvecklingschef och ingår i utökad ledningsgrupp. Placering för tjänsten är på vårt huvudkontor i Solna. För den här tjänsten görs en bakgrundskontroll på slutkandidaten.

Kontakt och ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag men senast 30/4. Urvalet behandlas löpande. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta marknad och affärsutvecklingschef Johan Blumfalk, johan.blumfalk@ncc.se, 070-203 77 89 eller ansvarig rekryterare Gunilla Glännå, gunilla.glanna@ncc.se, 079-078 81 70.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.