Är du vår nya chef för NCC:s regionkommunikatörer?

Är du vår nya chef för NCC:s regionkommunikatörer?

NCC söker en erfaren chef till kommunikationsavdelningen i Sverige. Din grupp består av åtta seniora och kompetenta medarbetare som stöttar NCC:s affärsområden i Sverige med intern och extern kommunikation. Du ger kvalificerad rådgivning, planerar och genomför också själv kommunikationsaktiviteter för att stötta NCC:s verksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Coacha och utveckla dina medarbetare
  • Säkerställa att din grupp har rätt förutsättningar att utföra sitt arbete
  • Proaktivt utveckla, implementera och följa upp kommunikationsaktiviteter
  • Ge kvalificerad rådgivning i kommunikationsfrågor
Du ingår i den svenska kommunikationsorganisationen som består av 13 personer och rapporterar till kommunikationschefen för NCC i Sverige. Placering är NCC:s nya huvudkontor i Solna.

Dina erfarenheter
Din kommunikativa förmåga är mycket god. Du har en relevant akademisk utbildning och minst sju års erfarenhet av att arbeta med kommunikation strategiskt och operativt. För att lyckas i ledarrollen har minst fem års erfarenhet av att vara chef. Erfarenhet från fastighetsbranschen och kommunikationsbyråer är meriterande.

Dina egenskaper
Vi söker en positiv, självständig och driven person som är en uppskattad ledare. Du är kreativ, lyhörd, flexibel och kan prioritera bland uppdrag och arbetsuppgifter. Du kan både ta stöd av andra och dela med dig av erfarenheter till dina kollegor.

Ytterligare information
NCC är ett företag med goda värderingar, nöjda och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch. Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Sköld, Kommunikationschef i Sverige, 070 - 539 42 99.

Välkommen med din ansökan!
Registrera din ansökan och CV senast 2020-01-26. Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdatum.

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.