Senior Business Solution Specialist till NCC

Senior Business Solution Specialist till NCC

Är du en lösningsorienterad och analytisk ekonom med stort systemintresse? Vill du arbeta i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och stark vilja att lyckas? Då ska du söka rollen som Senior Business Solution Specialist!

Om rollen

NCC söker nu en Senior Business Solution Specialist. I rollen kommer du arbeta brett och övergripande för att säkerställa att systemstöd och processer efterföljs och är effektiva. I rollen kommer man ha nära samarbete med processägare och andra viktiga intressenter för kontinuerligt förbättringsåtgärder och effektiviseringar. Du kommer vara delaktig och driva harmonisering av processer mellan affärsområden och funktioner i linje med "One NCC".

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara:
  • Projektledning gällande systemförbättring, automatisering, optimering
  • Initiera och identifiera nya förbättringsåtgärder och effektiviseringar
  • Stötta processägare med utveckling av processerna och att de efterlevs
  • Koordinera och samordna kravställande och tester gentemot IT
  • Delaktig och stötta vid implementation eller utveckling av system
  • Se över så att NBS processer är transparanta och dokumenterade
Då rollen är ny finns stora möjligheter att vara med att sätta ramen för tjänsten. Du kommer ingå i ett team på 10 personer och rapportera till Head of Business Solutions.

Vem är du?

Du är en lagspelare och en doer som är en fena på att driva projekt. Som person är du nyfiken och lösningsorienterad med sinne för detaljer och förmågan att se helheten. Vi söker dig som har en akademisk examen och har minst 5 års erfarenhet från kvalificerad redovisning och har arbetat med systemuppgradering eller systemimplementering.

På NCC har du goda möjligheter att forma din egen karriär och prova på nya, utmanande uppgifter.

NCCs erbjudande till dig

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter, för rätt person kommer möjligheten att ta sig an mer kvalificerade roller i framtiden att finnas.

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare (2017). Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar NCC med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (24 dagar kvar)