Office Manager till NCC Building

Office Manager till NCC Building

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Office Manager kommer du att assistera ledningen och hantera mycket administrativa uppgifter. Det kan bland annat innefatta fakturahantering, beställningar till nyanställda, kontorsadministration, boka resor samt koordinera möten och konferenser.

Omfattning: Heltid

Placering: Solna

Start: Så snart som möjligt

Din profil

Vi söker dig som har relevant erfarenhet inom antingen administration eller service. Som person bör du vara flexibel, serviceminded och optimistisk. Du tycker om att stötta andra i deras arbete och ser möjligheter istället för hinder. Vi ser även att du kan ta initiativ och fatta egna beslut. Att du har ett intresse för branschen är något vi värdesätter.

För denna tjänst behöver du kunna uttrycka dig på både svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC Building Sweden är verksam i Sverige och bygger framförallt bostäder och kontor men också offentliga lokaler som till exempel skolor, sjukhus och idrottshallar och kommersiella lokaler som butiker och lagerbyggnader.

Även renovering av bostäder och kontor ingår som en allt viktigare del av verksamheten. Många byggnader byggda på 1960 och -70-talen är i stort behov av upprustning och NCC vill vara en stor aktör på den marknaden.

Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building Sweden projekt tillsammans med kunder i tidiga skeden.