HR-Specialist till NCC

HR-Specialist till NCC

Rollen som HR-Specialist
Du kommer genom olika initiativ på nordisk nivå inom kompetensförsörjning stötta affären och bidra till NCC:s strategiska inriktning. Du kommer bl.a. att ansvara för och driva aktiviteter och projekt som effektiviserar rekrytering av olika målgrupper samt utveckla och driva övriga projekt inom området kompetensförsörjning i syfte att skapa ett kompetensbaserat företag.

Dina främsta arbetsuppgifter:
  • Ansvara för aktiviteter som gynnar intern rörlighet, assessments av specifika målgrupper, rekryteringsprogram och projekt för att skapa en mer effektiv kompetensförsörjning.
  • Genomföra rekryteringar på senior chefsnivå.
  • Utveckla och även medverka vid upphandlingar av verktyg för effektivisering och analys av rekrytering; exempel kandidatupplevelse, digital referenstagning mm.
  • Arbeta i projektform gentemot HR.
  • Utveckla och hantera regelbunden inrapportering av KPI:er inom kompetensförsörjning.
Din profil
För att lyckas hos oss har du flera års erfarenhet av att arbeta självständigt med kartläggning, headhunting/search och rekrytering gentemot olika uppdragsgivare, med många pågående projekt parallellt. Vi ser också att du har erfarenhet av att självständigt driva och utveckla projekt inom ramen för kompetensförsörjning i en stor och komplex organisation. Du har både fingertoppskänslan, erfarenheten och drivkraften som krävs för att lyckas som specialist inom området. Du trivs med att ha en koordinerande roll med många olika kontaktytor och drivs av att ta ansvar och att leverera ditt arbete med lyckat resultat. Vi tror att du har Universitets- eller högskoleexamen alternativt motsvarande erfarenhet. Svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Vi ser även att du har:
  • Erfarenhet av rekrytering på avancerad nivå (chefer och specialistroller).
  • Certifiering i något testverktyg.
  • Erfarenhet av upphandlingar kopplade till kompetensförsörjning.
Vad vi erbjuder dig?
Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra oss till den mest attraktiva arbetsgivaren. Hos oss får du ta del av ett gediget förmånspaket med både arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, försäkringar, rikskort, tillgång till ett helt nybyggt kontor med gym, utbildningar och möjlighet att hyra våra gemensamma stugor i Sverige och utomlands, som några av våra förmåner.

Ytterligare information
I den här rollen rapporterar du till Head of Leadership and Competence Development. Du kommer att vara en viktig länk i NCC:s ständiga utveckling i att vara ett attraktivt kompetensbaserat företag där medarbetaren och kompetensen står i centrum. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad på NCC:s huvudkontor i Solna. I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. Resor i tjänsten kan tillkomma.

Om NCC
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra 13 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater. Läs mer på www.ncc.se

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på några få korta frågor. Går du vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill att du gör testerna tidigt i processen så att vi kan säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer härhttps://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen?

Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Dahl på oscar.dahl@wise.se. Vi intervjuar löpandeså rollen kan tillsättas före sistaansökningsdatum.

Stort lycka till och varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 9 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.