Ekonomistöd till NCC!

Ekonomistöd till NCC!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du in i en stöttande roll på ekonomiavdelningen. Du kommer hantera stora volymer leverantörsfakturor och främst arbeta med påminnelser och att proaktivt arbeta för att på lång sikt minska antalet påminnelser. Du kan också komma att få hjälpa till med andra uppgifter beroende på gruppens behov. Påminnelserna kan handla om att en faktura saknas, eller att fakturan har blivit returnerad pågga felaktiga referenser eller dylikt. I tjänsten som ekonomiassistent kommer du vara i mycket kontakt med leverantörer och vara en aktiv problemlösare.

Din profil

Vi söker dig som är snabb och effiktiv. Vi ser också att du har ett öga för samband mellan leverantörer och fakturor och proaktivt lösa problemen långsiktigt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med leverentörskreskontra, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personligheten och att du är villig att komma in och lära dig.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på Studentwork vilket innebär att du blir anställd av oss och sedan uthyrd som konsult på NCC.

Start: mitten av mars enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid (längd 3-12 månader)

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 apr (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.