Kommunikatör på deltid till Metrolit

Kommunikatör på deltid till Metrolit

Har du ett intresse för kommunikation, är du en fena på digital content och älskar att skapa intressant material genom såväl text som bild? Då vill vi på Metrolit gärna komma i kontakt med dig!

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Metrolit utför årligen många
spännande byggprojekt. Stockholm har många fantastiskt fina och historiska byggnader som vi får förtroendet att renovera. Detta vill vi med stolthet kommunicera och här kommer du in. Hos oss är det högt i tak, egna initiativ premieras och med ett stort driv och engagemang arbetar vi tillsammans för våra kunder och för en gemensam arbetsglädje. Vi ser fram emot att välkomna ytterligare en kollega till vårt team!

Om Rollen
Vi söker nu en engagerad kommunikatör som studerar digital marknadsföring/kommunikation och som vill få praktisk erfarenhet från yrkeslivet. Vi söker en person som kan hjälpa oss med att skriva reportage och att fotografera nya och pågående byggprojekt som sedan ska publiceras externt. I rollen kommer du att;

· Skriva reportage om våra byggprojekt

· Skapa innehåll i form av bilder, text och eventuellt video

· Publicera text och bild i våra sociala medier

För att lyckas i rollen gäller det att du har en god samarbetsförmåga, har ett självständigt arbetssätt och att du brinner för att skapa både lockande bilder och texter.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna men du kommer även att åka runt till olika projekt för att ta bilder och utföra intervjuer med de inblandade i byggprojekten. Tjänsten är på deltid och vi tänker oss att du arbetar ca 2 arbetsdagar i veckan, utefter behov.

Om dig

Vi ser gärna att du studerar inom digital marknadsföring/kommunikation och att du behärskar ett bildredigeringsprogram sedan tidigare. Erfarenheter från liknande tjänst kommer att vara meriterande.

Som person är du initiativrik, kreativ och självständig. Då tjänsten innebär att skapa texter så krävs det även att du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Ansökan
Du ansöker genom att skicka ditt CV och personliga brev till rekrytering@metrolit.se. Om du har en portfolio eller motsvarande att komplettera din ansökan med så tittar vi gärna på den. Har du frågor kring tjänsten så kan du kontakta Linnea Målsäter på Metrolits HR-avdelning, linnea.malsater@metrolit.se alternativt mobilnummer 0708677493.

Rekryteringen pågår löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök jobbet redan idag!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Email Mejla Metrolit
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida https://metrolit.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Våra kunder är välkända aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och Mälardalen. Vår värdegrund är stark och driver företaget framåt. Den sammanfattas i: Vi är öppna, lyhörda och engagerade. Vi tar ansvar. Vi är ca 90 anställda i bolaget och huvudkontoret ligger i Solna.

Vi är certifierade i BF9K och integrerar projektstyrning, kvalitet, miljö och arbetsmiljö i det dagliga arbetet. I samverkan med våra kunder tar vi ansvar för idé, planering och genomförande av projekten för att kunna erbjuda korta totaltider, minimerade verksamhetsstörningar och alltid hålla vad vi lovar. Metrolit ägs av Bragnum Invest.