Koordinator till Metrolit

Koordinator till Metrolit

Vi söker en ansvarstagande koordinator med driv som vill arbeta i en spännande roll hos Metrolit. Just nu befinner sig Metrolit på en tillväxtresa och där kan just du bidra!

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Deras kunder är välkända aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och i Mälardalen. Deras hjärtefrågor är att jobba med rot, service och försäkringsskador.

Om rollen

I rollen som koordinator kommer du i första hand att arbeta med att vara ett administrativt stöd för projekt i verksamheten och för platscheferna på deras olika projekt. Vidare ingår det även att utveckla processer, mallar och rutiner för de administrativa processerna. Rollen innebär kontakt med både kollegor, myndigheter/kontrollinsatser och underleverantörer, en spännande roll för dig som vill utvecklas!

I dina arbetsuppgifter ingår arbete med:
  • Projektadministration
  • Kundens affärssystem med avtal och prislistor
  • Avfallsstatistik
  • Att stötta gällande KMA i projekt
  • Administration av servicebilar
  • Bedömning av produkter
Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration och som vill jobba i en administrativ roll. Du har god vana av att arbeta i Excel och övriga Officepaketet samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är nyfiken, positiv och har en förmåga att driva både dig själv och ditt arbete framåt. Därtill har du en god prioriteringsförmåga, fallenhet för att hantera flera arbetsuppgifter parallellt samt förmåga att hantera administrativa flöden effektivt. Du uppskattar teamarbete, har en prestigelös inställning och trivs att arbeta i en föränderlig miljö. Rätt driv, engagemang och viljan att lära dig är lika viktigt som dina nuvarande kunskaper.
Detta är ett konsultuppdrag med avsikt att gå över till en anställning hos Metrolit.

När du blir en av oss

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund som i detta fall är Metrolit. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Visstid i 6 månader. För rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden efter 6 månader

Tillträde: Omgående

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du har frågor om tjänsten. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelina Sjösten
Telefon 0723775097
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se