Regionsäljare till Metro Therm

Regionsäljare till Metro Therm

Är du en strukturerad och kundorienterad säljare med teknisk erfarenhet? Är du redo att ta nästa steg i karriären eller ute efter en ny utmaning och vill bli en del av ett personligt företag som är en del av den expansiva NIBE-koncernen? Då kan tjänsten som regionsäljare hos Metro Therm vara något för dig!

Ansökan sker via hemsidan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Johanna Rooth på 070 - 813 73 71. Urval sker löpande.

Om Metro Therm

Metro Therm började leverera värme 1921 och är idag Sveriges bredaste leverantör av värmeprodukter. Genom deras produkter skapas trygghet och tid över för annat.

Metro Therm har sitt huvudkontor och centrallager i småländska Kalmar med en omsättning på 100 miljoner och 15 anställda. Bolaget ingår i den expansiva och börsnoterade NIBE-koncernen, med över 20 miljarder i omsättning och cirka 19 000 anställda i världen. Metro Therm täcker hela Sverige med egna regionsäljare. Produkterna tillverkas uteslutande hos systerbolag inom koncernen. Genom åren har Metro Therm blivit erkända för sin personliga och snabba service och tillgänglighet. Ett snabbt, trevligt och kunnigt bemötande, är nyckelord för Metro Therms verksamhet.

Om rollen:

I rollen som regionsäljare kommer du att ha huvudsakligt ansvar för Metro Therms försäljning i Stockholmsdistriktet. I din roll som regionsäljare kommer du ansvara för att bibehålla och etablera nya kundrelationer och aktivt driva försäljningsarbetet mot utsedda målgrupper. Utöver att säkerställa goda kundrelationer genom kontinuerliga kundbesök bedrivs försäljningsarbetet aktivt via digitala kontakter och med telefonen som arbetsverktyg. Arbetsuppgifter som ingår är bl a upprättande och uppföljning av offerter, dokumentation, upprättande av samarbetsavtal såväl ansvar för förhandlingar och avslut av order. Du rapporterar till företagets VD. Huvudsakligt produktområde är fjärrvärmecentraler där målgrupperna främst är energibolag, installatörer och konsulter. Därutöver ingår också bearbetning av övriga produktgrupper, framförallt varmvattenberedare till grossister och installatörer.

För att kvalificeras för tjänsten behöver du ha en teknisk förståelse och försäljningserfarenhet, gärna med erfarenhet från installatörsledet eller konsultledet. Det är meriterande med eftergymnasial teknisk utbildning med inriktning VVS eller energi. Utöver detta är det meriterande med några års erfarenhet av teknisk försäljning inom VVS-branschen och god förhandlingsvana.

Din profil

För att lyckas framgångsrikt i rollen som regionsäljare behöver du vara strukturerad i ditt arbetssätt och brinna för att skapa goda kundrelationer. Då du kommer vara ensam ansvarig för ditt distrikt behöver du vara självgående och besitta ett eget driv. Du ingår i ett team på sex regionssäljare. Du behöver ha god kommunikativ förmåga och samtidigt vara lyhörd.

Beroende på vad som passar bäst för just dig så erbjuds du att utgå från antingen hyrkontor alternativt från hemmet.

Övrigt:

Placeringsort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Startdatum: september eller enligt överenskommelse

Det här är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos vår kund Metro Therm. Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup. Alla eventuella frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se