Verksamhetsutvecklare Affärsområde Anläggning till Veidekke

Verksamhetsutvecklare Affärsområde Anläggning till Veidekke

Verksamhetsutvecklare Affärsområde Anläggning
Är du en prestigelös och nyfiken person som finner drivkraft i att utveckla verksamheter och vill leda förändringsarbete på ett involverande sätt? Är du även analytisk, duktig på att se möjligheter i affärer och trivs att både skapa nätverk och samarbeta med kollegor?

Om tjänsten

Nu söker Veidekke en verksamhetsutvecklare för affärsområde anläggning. Som verksamhetsutvecklare ansvarar du för att stötta affärsområdet och projekt i Veidekkes arbete mot beslutade mål avseende kvalitet, miljö, strategi, inköp, VDC och involvering. Du kommer även stötta projekten i arbetet mot att bli mer digitaliserade. Du bidrar med ständiga förbättringar som skapar en lönsam utveckling av affärsområdet. Du kommer vara ansvarig för nätverket inom Affärsområdet och delta i nätverk mellan samtliga Affärsområden inom Entreprenad - Sverige. Ett arbete som du också kontinuerligt följer upp tillsammans med dina engagerade kollegor. Veidekke erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete på en arbetsplats med tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov.

Arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du att leda ett antal nätverk inom affärsområdet. Du kommer även att delta i nätverk för verksamhetsutvecklarna inom affärsområdet. Du är delaktig i interna revisioner inom verksamheten och assisterar projekten vid externa revisioner. Du kommer att jobba med att utveckla Veidekkes verksamhetssystem och jobba med hållbarhet. I den här rollen kommer du även att utbilda personalen i verksamhetssystemets tillämpning, och du kommer att vara stationerad på Veidekkes kontor i Solna. Det är önskvärt att du har tillgång till bil eftersom det kommer att förekomma en del resor till företagets arbetsplatser runt om i Sverige.

Profil

För den här rollen bör du ha ett digitalt intresse. Du ska ha kunskap och gärna ett intresse inom verksamhetsutvecklingsområdet, samt att du besitter en god förmåga att tänka strategiskt med fokus på kvalitét- och miljöarbete. Du är prestigelös och nyfiken som person och finner drivkraft i att utveckla verksamheter och vill leda förändringsarbete på ett involverande sätt. Som en naturlig kontaktperson är du ett gott stöd för verksamheten och dess behov. Vi ser gärna att du som söker har en god förmåga att ta egna initiativ, är analytisk, duktig på att se möjligheter i affärer och trivs att både skapa nätverk och samarbeta med kollegor inom dessa nätverk.

Krav
  • Högskoleutbildning samt flerårig erfarenhet av liknande utvecklings- och uppföljningsarbete.
  • Du bör ha arbetat med ledningssystem och har erfarenhet av att genomföra revisioner.
Meriterande
  • God kunskap vad gäller lagstiftningen inom miljöområdet samt ISO-standards, LEAN och de Allmänna föreskrifterna AB, ABT.
  • Erfarenhet från anläggning och projekt
  • Du ser nyttan med revisionerna och kan på ett pedagogiskt sätt förmedla det till organisationen
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Solna

Kontaktuppgifter:
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veidekke startade med vägbeläggning i Norge redan 1936 och har sedan dess byggt samhälle och infrastruktur i Sverige, Norge och Danmark. Idag är vi Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag

Veidekke kännetecknas av en stark företagskultur som tror på att engagemang och involvering är grunden för all framgång. Därför erbjuds alla medarbetare att bli delägare. Tillsammans äger medarbetarna ca 20% av Veidekke och är en av företagets största ägare. Veidekke vet att involvering gör arbetet roligare, effektivare, säkrare, mer innovativt, ger bättre kvalitet - OCH är lönsammare. Därför involveras alltid alla parter i deras projekt - från deras egna medarbetare till beställare, leverantörer, arkitekter, underentreprenörer, kringboende och slutkund.