Social Media Koordinator till Byggmax!

Social Media Koordinator till Byggmax!

Dina arbetsuppgifter
På Byggmax går det snabbt, får vi en idé som vi tror på så kör vi igång direkt. Hastighet tror vi är kritiskt för att lyckas idag (och sen blir det mycket roligare också!). För att det ska kunna gå snabbt och bli så bra lösningar som möjligt låter vi alla medarbetare ta mycket ansvar från dag ett. Ansvar tror vi även medför att den enskilde individen utvecklas snabbare.

I rollen som social-media koordinator kommer du tillhöra Byggmaxgruppens e-handel som sköter fem olika hemsidor i tre nordiska länder och rapportera till e-handels marknadschef. Du kommer att kunna arbeta tätt med Byggmax marknadsavdelning för att knyta ihop offline affären med online marknadsföring.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Skapa och producera innehåll till våra nyhetsbrev, sociala medier och banners on-site.
 • Utforma, producera och koordinera eget innehåll och betalda annonser i Byggmax sociala mediekanaler.
 • Analysera och rapportera utfall av genomförda aktiviteter och utvärdera mot mål.
 • Utveckla nya och kreativa tillväxtstrategier inom sociala medier.
 • Håll dig uppdaterad om nya sociala medier, bästa praxis och hur våra konkurrenter använder sociala kanaler.
Placeringsort: Byggmax huvudkontor i Solna (ett stenkast från T-bana Västra Skogen)
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månder provanställning.
Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att anställningen sker direkt hos Byggmax.

Din profil
Kompetenskrav
Du har mycket god datorvana. Du ser dig själv som en analytisk kreatör som både gillar uppföljningsarbetet och skapandet av kampanjer i bild och text. Du drivs av siffror och tydliga mål och har även ett intresse för de senaste trenderna i branschen.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet och kunskap inom:
 • Photoshop eller in-design
 • Har arbetat med sociala medier - både annonsering och organiskt innehåll och är van att utvärdera och följa upp resultat
 • E-postmarknadsföring
 • Facebook Business Manager
 • Google Analytics
 • Har utbildning från högskola/universitet eller eftergymnasial utbildning inom relevant område
Personliga egenskaper
För att trivas på företaget tror vi att du är energisk, driven och administrativt lagd. Det är viktigt att du har en positiv inställning och en vilja att ta dig an nya uppgifter. Du är mycket ansvarsfull, noggrann, strukturerad och tycker om att samarbeta med andra.

Sista ansökningsdag
Vill du vara med och utveckla Byggmax till absolut världsklass?
Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 137 butiker och koncernen hade 2017 en omsättning på 5,3 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Nordens största kedjor inom byggmaterial. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Byggmax Group är börsnoterade på Nasdaq OMX Stockholm sedan 2010 och har förvärvat Buildor AB samt Skånska Byggvaror i slutet av 2015 respektive början av 2016.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec (36 dagar kvar)