Projektchef Anläggning

Projektchef Anläggning

Projektchef till Veidekke Anläggning i Stockholm


Veidekke Anläggning Öst söker nu fler fantastiska medarbetare som vill vara med och bygga framtiden med oss!


Arbetsuppgifter
I rollen som projektchef är du en viktig ledare i verksamheten med övergripande ansvar för planering, produktionsstyrning och ekonomi. Du är van vid att självständigt driva större projekt inom anläggning/mark/infrastruktur. Som projektchef utvecklar och leder du teamet på arbetsplatsen samt tar helhetsansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Goda kundrelationer och hög kvalitet på leveranser är självklart för dig.

Kompetenser och Kvalifikationer
Du som söker har en byggteknisk ingenjörsutbildning samt minst 2-3 års erfarenhet i rollen som projektchef, alternativt mångårig erfarenhet i ledande roller inom byggbranschen.

Vi söker dig som vill vara med på hela resan, från att räkna på projekt och erhålla dem till att sätta ihop det bästa projektteamet och genomföra ett projekt som vi gemensamt kan känna stolthet över. Hållbarhet är viktigt för dig.

För din och verksamhetens bästa är det bra om du har en god datorvana samt goda kunskaper inom kostnadsstyrning, entreprenadjuridik och tidsplanering. Att du har god erfarenhet av att arbeta med prognosarbete är viktigt för rollen liksom förståelse för kundens behov.

Personliga egenskaper
Värderar du lika högt som oss på Veidekke vikten av att arbeta med ett involverande och coachande ledarskap för att inspirera och utveckla dina medarbetare samt aktivt arbeta för en bra arbetsmiljö, tror vi att det här är tjänsten för dig!

För att lyckas och trivas i rollen som projektchef tror vi att du är en nyfiken, relationsskapande och en resultatorienterad person. Vi söker en person med en positiv och ödmjuk inställning som bidrar till att skapa god stämning i hela projektorganisationen. Du är strukturerad, affärsmässig och lösningsorienterad samtidigt som du är en god kommunikatör och är skicklig på att delegera arbetsuppgifter när det krävs för att leverera ett arbete med hög kvalitet.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Om Veidekke
Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2200 anställda och en omsättning på ca 12,2 mdr SEK (2020).

I den här rekryteringen har Veidekke valt att samarbeta med Maxkompetens. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvariga på Maxkompetens Carolina Löfgren () eller Emma Henriksen ().

Välkommen att skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.