Partnersäljare

Partnersäljare

Partnersäljare sökes till Verified

Brinner du för försäljning och vill göra högklassiga affärer? Vill du arbeta på ett företag inom marknadsledande och hållbar teknik där utvecklingsmöjligheterna är stora och du får ta mycket eget ansvar?

För att möta Verifieds ambitiösa tillväxtmål är de nu på jakt efter en ny stjärna till deras försäljningsteam i Stockholm där fokus kommer ligga på partner-försäljning. Här har du chansen att få komma in i en organisation där du som anställd är VIKTIG och har chansen att kunna påverka.

Verifieds resa startade i Sverige 2012 och sedan dess har utvecklingen gått snabbt och lett fram till att de idag är en av de marknadsledande aktörerna i Norden. Idag erbjuds en komplett produktportfölj inom digital signering & identifiering med drygt 1500 kunder fördelat på de nordiska länderna.

Dina arbetsuppgifter
Som partnersäljare kommer du få vara en del av att utveckla och ansvara för att bygga relationer med partners. Du kommer även få stort inflytande i de strategiska val Partner Sales affärsområde kommer ta.

Fokus kommer att ligga på både nyförsäljning och förvaltning. Du kommer få identifiera och rekrytera nya partners, starta upp samarbetet och skapa hållbara affärsmöjligheter tillsammans med dem. Du kommer få förvalta befintliga partners och tillsammans med dem utveckla samarbetet för att komma till fler affärer. Det kommer vara upp till dig att upprätthålla goda och kvalitativa relationer med dina partners.

Du arbetar med att utveckla affärsplaner och försäljningsstrategier för att tillsammans med Verifieds partners effektivisera slutkundernas verksamhet och därmed säkerställa lönsamhet och nå tillväxtmål.

Din profil
Vi söker dig som har minst 3- 5 års erfarenhet av teknisk försäljning, i synnerhet av komplexa mjukvarusystem, och som självständigt kan driva affärer på B2B- nivå.

Du har inom din försäljningskarriär drivit och utvecklat partneravtal samt initierat, drivit och implementerat nya initiativ och projekt både internt och externt för att utveckla försäljningen.

Du har vanan att se helheten, samtidigt som du är operativ och kan gå ned på detaljnivå för att bättre förstå utvecklingsbehov och driva affären framåt. Du är en person som med lätthet hittar nya vägar och är en "doer" som får saker och ting att hända.

Som person älskar du att skapa nya relationer och du är van vid att ha ett stort kontaktnät och att upprätthålla detta kvalitativt, samt har viljan av att prestera det lilla extra i varje affärsrelation.

Du har ett övertygande och engagerande sätt och ska känna dig bekväm att träffa partners/människor på alla nivåer i hierarkin. Det krävs att du är en god förhandlare och att du har förmågan att tänka och agera strategiskt, både på kort och på lång sikt.

Stor vikt kommer att läggas på din personlighet.

Som anställd på Verified jobbar du på en modern arbetsplats med fritt ansvar. Du arbetar med kollegor som har båda fötterna på jorden där du enkelt kommer in i ett piggt, okonstlat och öppet gäng. Dina idéer kommer alltid att bli lyssnade på och många gånger tagna i bruk då beslutsvägarna är korta och det finns en öppenhet för förändring samt en stor flexibilitet.

Placeringsort: Kista, Stockholm

Start: Så snart som möjligt eller efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid

Lön: Fast lön + provision

Rekrytering
Verified har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess.

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Carolina Löfgren på alternativt på telefonnummer 070-611 02 75.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR

Om Verified
Verifieds resa startade i Sverige 2012. Under tredje kvartalet 2013 lanserades första versionen av plattformen för den svenska marknaden. Sedan dess har utvecklingen gått snabbt och lett fram till att man idag är en av de marknadsledande aktörerna i Norden med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Idag erbjuds en komplett produktportfölj inom digital signering & identifiering med drygt 1500 kunder fördelat på de nordiska länderna.

Det som kännetecknar teamet och plattformen är hög teknisk kompetens, en modern teknisk stack som gör Verified helt unik och passionen för perfektion, utveckling och förbättring för att om och om igen överträffa våra kunders förväntningar.

Plattformen har stöd för BankID (SE), BankID (NO), NemID (DK) och FTN (FI). Under 2021 är siktet inställt på flera nya marknader.

Läs mer om Verified på https://verified.eu/se/
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.