Kalkylingenjör

Kalkylingenjör

Kalkylingenjör inom betong till Veidekke

Nu söker Veidekke en strukturerad och kvalitetsmedveten kalkylingenjör till huvudkontoret i Solna!

På Veidekke har vi kommunikation och involvering som de viktigaste ledorden. De brinner för att se sina medarbetare växa så att de kan skapa starka projektteam och utvecklas till att klara de tuffa situationer och utmaningar som kommer med de viktiga projekten de jobbar med för en mer hållbar framtid!

Rollen som Kalkylingenjör
Veidekke Region Öst söker nu en kalkylingenjör till projekt inom betong. I rollen som kalkylingenjör kommer du att upprätta netto-, omkostnads- och tjänstemannakalkyler för betongkonstruktioner samt kalkylera i kalkylprogrammet MAP. Utöver detta kommer du ta fram anbud- och produktionstidplaner samt aktivt medverka för att efterkalkyler och erfarenhetsvärden upprättas.

Rollen inrymmer även att ta fram offertförfrågningar såväl som att ha kontakt med leverantörer och underentreprenörer för att utvärdera inkomna offerter. Som kalkylingenjör medverkar du vid anbudsgenomgångar och arbetar aktivt med att söka alternativa och effektiva utförandemetoder för att utveckla både dig själv och verksamheten.

Kompetenser/kvalifikationer
Vi söker en person med byggnadsteknisk utbildningsbakgrund, gärna eftergymnasial, där vi finner flera års arbetslivserfarenhet från produktion, antingen som yrkesarbetare eller i arbetsledande befattning inom betong och armering, som ett stort plus.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av kalkylarbete inom betong och armering där du utifrån förfrågningsunderlag gjort beräkningar för att fastställa totala projektbudgetar och stöttat produktionen. Detta tillsammans med kunskap inom kalkylprogrammet MAP och MS Office tror vi är goda förutsättningar för att du ska klara av att utföra kalkylarbetet på ett övertygande sätt.

Personliga egenskaper
Till denna tjänst söker vi en person som ser strukturerade arbetssätt som en självklarhet, har en hög grad av kvalitetsmedvetenhet och är noggrann. Du är kostnadsmedveten och trygg med att fatta beslut som du sedan kan motivera och utvärdera. Ytterligare en förutsättning som vi tror du behöver för att trivas i rollen är att du uppskattar att arbeta såväl självständigt som i anbudsteam tillsammans med kalkyl- och produktionspersonal.

Tillträde: så snart som möjligt

Arbetsplats: Solna, Stockholm.

Arbetstid: mån- fre, dagtid och flex.

Veidekke - Bygger med hjärta
Till dig som vågar och vill göra skillnad, i vår bransch och i vår omvärld!

Veidekke är det stora, lilla företaget. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans.

Men vårt arbete är långt ifrån klart. Om vi ska fortsätta förändra byggbranschen behöver vi dina innovativa idéer och dina värderingar. Vi behöver din hjälp att fortsätta bygga med hjärta.

Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential.

Vi erbjuder stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov.

Här utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Vill du bli en del av Veidekke och arbeta i projektet som kommer att förbättra vår miljö?
Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering
I den här rekryteringen har Veidekke valt att samarbeta med Maxkompetens.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Löfgren på telefon 070-611 02 75 eller

Läs mer om oss på www.maxkompetens.se
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 okt 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.