Driven nätverkstekniker till Aranya

Driven nätverkstekniker till Aranya

Driven nätverkstekniker till Aranya
Brinner du för nätverksteknik och vill vara med och utveckla Sveriges bästa plattform för att leverera nätverk som tjänst? Gillar du att följa den senaste tekniken och drivs av ständig utveckling? Skulle du vilja jobba i ett tight team av enormt kompetenta människor? Då rekommenderar vi att du läser vidare.

Om Tjänsten

Aranya erbjuder sina kunder tjänster inom nätverk och access management. Företaget ligger i framkant, framförallt inom trådlösa nätverk och riktar sig till medelstora och stora välkända företag på den svenska och nordiska marknaden.

I rollen som nätverkstekniker så kommer du få arbeta både på plats och på distans som lösningskonsult ute hos Aranyas kunder som är välkända bolag på marknaden.

Är du inte ute på uppdrag så finns det alltid något att göra resterande tid på Aranyas nya fräscha kontor i Solna. Där kan du bl.a. labba, läsa böcker och hela tiden fortsätta att utveckla dina kunskaper.

Aranya erbjuder goda utbildningsmöjligheter och även utvecklingsmöjligheter på längre sikt för dig som vill utvecklas till en av Sveriges bästa nätverkstekniker.

På Aranya är det en grymt bra stämning och varje kvartal gör man något kul tillsammans som är väldigt uppskattat bland medarbetarna. Det firas även på kontoret varje gång någon tar ett cerifikat.

Här är man mån om sin personal och kontoret är utformat med det där lilla extra för att man ska trivas som fisken i vattnet.

Arbetsuppgifter
  • Daglig drift av LAN, WLAN & brandväggar
  • Installationer hos kunder
  • Felsökning av problem hos kunder
  • Utveckling av befintliga nätverksmiljöer
  • Drift av våra tjänstekunders nätverksmiljöer
Du kommer att bistå med kompetens inom routing, LAN, WLAN samt brandväggar från välkända leverantörer så som HPe Aruba, Aerohive, Juniper, Sonicwall och Dell Networking.

Rollen passar dig som är en ninja som kan hoppa in i uppdrag ute hos kund och direkt kan komma igång och vara med i behovsfasen som lösningskonsult. Du trivs med frihet under ansvar där du får driva ditt arbete självständigt.

Du kommer att arbeta med kompetenta kollegor som är måna om en god sammanhållning och bra samarbete

Profil

Som person är du intresserad av teknik och gillar att lära dig nya saker. Du brinner för kvalité och gillar att jobba ihop med andra människor, både kunder och kollegor. Du är positiv, ser lösningar och hittar möjligheter.

Du kommunicerar obehindrat och väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser gärna att din nuvarande tekniska kompetens som minst passar in på någon av nedan två beskrivningar.

Minst tre års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker eller liknande roll där du arbetat med routing/switching. Du har erfarenhet av att designa, implementera och felsöka trådade och trådlösa nätverk

Minst tre års arbetslivserfarenhet som säkerhetstekniker eller liknande roll. Du har erfarenhet av att designa, implementera och felsöka säkerhetslösningar (brandväggar och VPN) i varierande miljöer

Det är även meriterande om du har andra IT-relaterade kunskaper som du kan bidra med, t.ex Scripting/Programmering, VPN, Klienthantering, MDM, Serverteknik, RADIUS, Certifikatshantering (PKI), Identitetshantering, osv.

Berätta gärna vad du kan som vi kan ha nytta av!

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Solna

Kontaktuppgifter:
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aranya är ett av Sveriges ledande bolag inom nätverkskommunikation och säkerhetsrelaterade tjänster.

Verksamheten baseras på implementation, kvalitetssäkring, övervakning, drift och tjänsteleveranser av affärskritiska nätverk och säkerhetsmiljöer, samt relaterade konsult och produkttjänster.