Mantena Sverige söker Produktionsledare i Hagalund

Mantena Sverige söker Produktionsledare i Hagalund

Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ägs av norska staten. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mantena Sverige har vunnit ett nytt underhållskontrakt för underhåll av Mälartåg från våren 2019. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se.

Som Produktionsledare hos oss arbetar du med att leda ett team som underhåller SJ:s tåg av typen X55 och X40. Du ansvarar för den dagliga styrningen i produktionen och säkerställer leveranskrav gentemot kund. Du styr produktionen så att arbetet utförs på ett effektivt och säkert sätt med fokus på hög kvalitet. Du kommer att ha personalansvar över ditt team som i dagsläget består av mellan 6-8 medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är målinriktad och kundfokuserad. Du är ansvarstagande och har ett starkt intresse för utveckling och produktionsstyrning. Med goda ledaregenskaper har du förmåga att skapa förtroendefulla relationer där du inspirerar och motiverar dina medarbetare till att tillsammans skapa laganda och engagemang för att nå verksamhetens mål.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med inriktning mot produktion och/eller fordonsteknik. Du skall ha arbetslivserfarenhet från arbete inom underhåll- eller produktionsområdet i en ledande befattning och arbeta målmedvetet för att ditt team skall trivs på jobbet !

Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls- och helgarbete förekommer. Du kommer att ingå i ett produktionsteam och rapportera till Produktionschefen med placering på vår underhållsdepå i Hagalund. Har du frågor på tjänsten kontakta Produktionschef Magnus Tivemark, telefon 08-629 63 25, eller Affärschef Mikael Hallberg på telefon 08-629 63 17.

Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2018-09-30.
Mer info
Kontaktperson Magnus Tivemark
Telefon 08-629 63 25
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)