Finance Manager till MW Group

Finance Manager till MW Group

Är du driven, engagerad och gillar att skapa struktur och driva förändring? Vill du arbeta i ett bolag med en spännande tillväxtagenda? Då kan tjänsten som Finance Manager på MW Group vara något för dig!

Vad kan MW Group erbjuda dig?
Vi söker dig som vill utvecklas i en roll som Finance Manager!

MW Group är i ett spännande skede och har under de senaste åren genomgått en omfattande transformering som nu växlas upp genom en tydlig förvärvsagenda, breddad affär och framtidssatsningar.

Här kommer du tillsammans med Head of Finance ansvara för att bygga upp en kvalitativ och effektiv ekonomifunktion. Ditt team består av två personer utöver dig själv och teamet kommer utökas successivt.

MW Group växer både genom organisk tillväxt och via förvärv med en ambition att nå en omsättning på 1 Mdkr de kommande åren. Det senaste året har MW Group rekryterat flera nyckelpersoner.

Kulturen på MW präglas av engagemang, höga ambitioner och omtanke där din kompetens kommer att göra skillnad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och fördela arbetet samt skapa effektiva processer och rutiner
  • Personalansvar och coaching för två personer som troligen blir fler inom ngt år
  • Ansvar för månads - och årsbokslut inklusive rapportering. Ansvar för upprättande av årsredovisning och kontakt med revisorer
  • Ta in förvärvade bolag i redovisningen
  • Leda och driva utredningsfrågor inom ansvarsområdet
MW Group är 160 anställda och sitter i fina lokaler i Frösunda. Rollen rapporterar till Head of Finance.

Din profil
Vi söker dig som är redo för en spännande tillväxtresa och kommer från revision eller besitter liknande kunskaper. Du har goda kunskaper i Excel och har lätt för att sätta dig in i nya system.

Det här är en riktig fin möjlighet att utvecklas tillsammans med bolaget! Vi erbjuder dig också stöttning för att komma in i jobbet. Tillsammans ska vi skapa en högkvalitativ och effektiv redovisning samt rapportering!

Vi ser att du är lösningsorienterad, målfokuserad och driven som person. Då tjänsten innebär många kontaktytor ser vi att du är social, kommunikativ och pedagogisk. Du har ett naturligt intresse av människor och trivs i en roll där du kan dela med dig av din kunskap. Vidare gillar du ett högt tempo och trivs i en dynamisk miljö där du har möjlighet att påverka och ta egna initiativ.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar MW Group med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta anna.lannerhjelm@mpya.se och Malin.skotte@mpya.se .Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att söka. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MW Group

MW Group is a modern Nordic defence -, security service - and solution provider. We stand out as a partner who supports our clients in all dimensions of the multi-domain environment. We do this to fulfill our mission to serve a strong society and contribute to our vision of a world of free people.

We are driven by our mission to create a strong society where people can live a life of freedom.

For more information www.mw.group