Rekryteringsassistent – extrajobb för dig som läser till personalvetare!

Rekryteringsassistent – extrajobb för dig som läser till personalvetare!

Våra kunder väljer oss för vår kvalitet, vår branschkännedom och vår flexibilitet.

Är du en HR-student som vill ha ett extrajobb? Vi söker en rekryteringsassistent till vårt kontor i Solna Strand!

Om tjänsten
Som rekryteringsassistent kommer du att arbeta med våra uppdrag som i huvudsak är direktrekryteringar, hyrrekryteringar och långsiktiga bemanningsuppdrag.

I tjänsten som rekryteringsassistent kommer du att arbeta brett med kandidatanskaffning och urval. Även annan personaladministration är vanligt förekommande. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • CV-granskning
  • Telefonintervjuer
  • Intervjuer
  • Referenstagning
  • Administration
Vartefter du utvecklas i din roll som rekryteringsassistent kan det finnas möjlighet till mer självständigt rekryteringsarbete och arbete med arbetsrättsliga frågor. På MTX Rekrytering & Bemanning utvecklas vi ständigt och vårt förbättringsarbete är integrerat i allt vi gör. Vi ser gärna att du bidrar med idéer för att löpande effektivisera och förbättra vår verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som studerar till personalvetare eller läser annan utbildning inom HR eller motsvarande. Goda möjligheter till heltidsanställning efter studietiden finns.

Följande erfarenhet är meriterande:
  • Rekrytering eller annat HR-arbete
  • Försäljning eller annat serviceinriktat arbete
  • B-körkort
Vi fäster störst värde vid de personliga egenskaperna. För att fungera väl och trivas i rollen som rekryteringsassistent krävs att du är ambitiös, flexibel och ödmjuk inför arbetet och våra kunder. Flytande svenska i tal och skrift är också ett krav.

Övrigt
Placering: Vårt kontor i Solna Strand
Omfattning: Förväntat behov under terminen är ca 2-3 dagar per vecka. Antal pass kan variera något beroende på vårt behov och kan delvis anpassas efter dina förutsättningar
Arbetstider: Kan delvis anpassas efter ditt schema inom ramarna mån-fre 8-17
Start: Så snart som möjligt

Arbetspsykologiska kan komma att genomföras i rekryteringsprocessen som ett sätt att komplettera bilden av dig som kandidat.

Ansökan
Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att underlätta för dig kan du söka tjänsten utan CV och komplettera med det vid senare tillfälle. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner
Emanuel Davén, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Joel Funk, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 9 jan 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.