Rekryteringsassistent – extrajobb för dig som läser till personalvetare!

Rekryteringsassistent – extrajobb för dig som läser till personalvetare!

Är du en HR-student som vill ha ett extrajobb? Vi söker en rekryteringsassistent till vårt kontor i Solna Strand!

Om tjänsten
Som rekryteringsassistent kommer du att arbeta med våra uppdrag som i huvudsak är direktrekryteringar, hyrrekryteringar och långsiktiga bemanningsuppdrag. Våra kunder väljer oss för vår kvalitet, vår branschkännedom och vår flexibilitet. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i anslutning till tunnelbanan.

I tjänsten som rekryteringsassistent kommer du att arbeta brett med kandidatanskaffning och urval. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • CV-granskning
  • Telefonintervjuer
  • Referenstagning
Vartefter du utvecklas i din roll kan det finnas möjlighet till mer självständigt rekryteringsarbete och arbete med arbetsrättsliga frågor, då vi stöttar flera av våra kunder i HR-relaterade ärenden.

På MTX Rekrytering utvecklas vi ständigt och vårt förbättringsarbete är integrerat i allt vi gör. Vi ser gärna att du bidrar med idéer för att löpande effektivisera och förbättra vår verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som studerar till personalvetare eller motsvarande och har minst sex månader kvar av dina studier. Möjlighet till heltidsanställning efter studietiden kan finnas.

Följande erfarenhet är meriterande:
  • Rekrytering eller annat HR-arbete
  • Försäljning eller annat serviceinriktat arbete
  • B-körkort
Vi fäster störst värde vid de personliga egenskaperna. För att fungera väl och trivas i rollen krävs att du är ambitiös, flexibel och ödmjuk inför arbetet och våra kunder. Flytande svenska i tal och skrift är också ett krav.

Övrigt
Placering: Vårt kontor i Solna Strand
Omfattning: Ca 1-3 dagar per vecka. Antal pass kan variera något beroende på vårt behov och kan delvis anpassas efter dina förutsättningar
Arbetstider: Kan anpassas efter ditt schema inom ramarna mån-fre 8-17
Start: Så snart som möjligt

Ansökan
Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, VD
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: HR, personal, rekrytering, bemanning, konsultchef, administration, rekryteringsassistent, bemanningsassistent, personalassistent, HR-stundent, deltid, extra, extrajobb, extraarbete, stockholm, solna strand, MTX Rekrytering & Bemanning
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och vi arbetar både med tjänstemän och yrkesarbetare. Våra bemanningsuppdrag är på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.