Elektriker till vår uthyrningsverksamhet

Elektriker till vår uthyrningsverksamhet

Om tjänsten
Vi söker just nu ett antal entreprenadelektriker till vår uthyrningsverksamhet. Vi samarbetar med etablerade elföretag som har kollektivavtal, som tar hand om sin personal och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Företagen har sin verksamhet i Storstockholm och har verksamhet inom nyproduktion och ROT. Hos vissa företag kan servicejobb också finnas för den som är intresserad av det.

Kvalifikationer
Till de flesta uppdragen krävs att du är en fullbetald och självgående elektriker, men ibland kan uppdrag finnas för dig som är ett- eller tvåårsmontör också. Körkort är meriterande, men det är inte ett krav. För rätt personer kan det finnas möjlighet att få anställning hos kundföretaget efter en tids inhyrning. Ett grundkrav är att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad kvarstår behovet. I den här annonsen har vi tillsammans med våra kunder valt att inte gå ut med kundföretagens namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Övrigt
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal (Installationsavtalet)

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juni 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.