Teknisk säljare/Lagerarbetare till Stockholm

Teknisk säljare/Lagerarbetare till Stockholm

Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 200 anställda och en årlig omsättning på 1,5 miljarder kronor. Vi finns på 17 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr - med en koncentration av tio enheter i Stockholmsområdet och två i Uppsala. Våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS-behov.

På Lundagrossisten får du ett omväxlande jobb samt en gedigen VVS-utbildning -hos oss lär du dig ett yrke för livet!

Våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörersom du skall expediera vid kunddisk eller via telefon. Tjänsten går således ut på att ge kompetent och trevlig service till våra befintliga kunder, men inkluderar även övriga lagersysslor såsom inleveranser och kontroll av inkommande gods.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter då Lundagrossistens policy är att internrekrytera till befattningar inom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar.

Egenskaper
Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett högt tempo och med många kontakter samt att du tar ansvar och egna initiativ. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning.

VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete. Hos oss lär du dig ett yrke för livet och vi ser gärna att du har ett intresse av teknik, bygg eller mekanik.

B-körkort är inte ett krav vid ansökningstillfället, men skall innehas inom 12 månader.

Omfattning: Heltid
Anställningsform Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Månadslön som fullärd Teknisk säljare/Lagerarbetare är för närvarande 32 200 kr, därefter individbaserad löneutveckling.

Vi är just nu inne i en expansiv fas och har för närvarande ett stort rekryteringsbehov. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är den 1 juli 2022.

Ansök via www.lundagrossisten.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Transport & Logistik, Lager, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (29 dagar kvar)