Platschef Mark och Grund till Lindbäcks Bygg, Stockholm

Platschef Mark och Grund till Lindbäcks Bygg, Stockholm

Ett platschefsjobb inom Mark och Grund som ligger rätt i tiden. Lindbäcks Bygg är ledande inom storskalig industriell bostadsproduktion. En marknadsnisch i stark tillväxt.

Sökord: platschef, mark, entreprenad, betong, anläggning, grundläggning

Som platschef för Mark och Grund på Lindbäcks Bygg är det du som har huvudansvaret för att planera och leda mark och grundarbeten i Lindbäcks projekt.

Du samordnar planering och utförande, förmedlar och förvaltar våra kärnvärden till personal på arbetsplatsen, inklusive underentreprenörer. Du ansvarar också för ekonomi, arbetsmiljö, säkerhet, logistik och våra anställda på bygget.

Du arbetar aktivt med förbättringsarbete, säkerställer arbetsmiljön och sköta daglig styrning på arbetsplatsen. I dina arbetsuppgifter ingår också resursplanering av byggnadsarbetare i samråd med projektchef samt att vara beställarkontakt på arbetsplatsen. Det är också din uppgioft att ha en god kundkontakt.

Du ansvarar för och följer upp ekonomi och kvalitet i anläggningsprocessen.Det här är en strategiskt viktig roll och du kommer att arbeta nära kollegor inom Lindbäcks många kompetensområden, så som projektutvecklare, projektchefer, entreprenadchef mfl.

Vi söker dig som har ett engagemang för att leda och samordna olika typer av projekt. Du trivs med att motivera andra och skapar bra relationer såväl med personal som med beställare.

För att lyckas har du:

Arbetat med ledande befattning inom Mark och Grund eller liknande i ett par år

Stor erfarenhet och kunskap inom grundläggning

Vana att jobba i ett strukturerat arbetssätt

Byggteknisk utbidning

Placering i centrala Stockholm, arbetsområde Mälardalen.

Låter det här intressant? Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt och vi tar emot ansökningar löpande. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Zethraeus 0733-10 36 08 eller peter.z@isakssonrekrytering. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg.
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI.

Lindbäcks Bygg är Sveriges ledande företag inom industriellt byggda flerbostadshus med lång erfarenhet och god kunskap i byggnation, produktionsprocesser och projektutveckling. Nu är det dags att ta nästa steg. Med målet att bli Europas modernaste producent av flerbostadshus och kunna erbjuda framtidens boende har vi investerat i och driftsatt en helt ny produktionsanläggning. Den nya anläggningen på Haraholmen, helt försörjd av solenergi och fjärrvärme, och den befintliga fabriken i Öjebyn kommer att tredubbla vår produktionstakt av nyckelfärdiga flerbostadshus. På Lindbäcks är vi kända för att vara innovativa och det stämmer - vi siktar aldrig annat än framåt!

Bolaget omsätter 1500 MSEK och har 530 medarbetare, allt från ekonomer, projektörer, konstruktörer, projektutvecklare till industrisnickare och byggarbetare.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 6 nov (47 dagar kvar)