Biträdande Entreprenadingenjör - Anläggning

Biträdande Entreprenadingenjör - Anläggning

Nu söker vi Biträdande Entreprenadingenjörer till väg och anläggningsprojekt i Stockholm!
Vi söker dig som är en nyexaminerad med byggteknisk bakgrund utan någon praktisk arbetslivserfarenhet. Vi är ett expansivt företag som utför projekt inom väg- och anläggningsarbeten. I takt med att vi växer så behöver vi fortsätta fylla på med kompetenta medarbetare som vill vara med på resan att bli Sveriges ledande anläggningsföretag.

Vi söker dig som nyligen har tagit teknisk examen från högskola inom väg- och anläggningsområdet eller motsvarande, alt en biträdande entreprenadingenjör/arbetsledare med högskolebakgrund.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande tjänst med breda arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik. Du kommer att lära dig verksamheten från grunden och ha stora möjligheter för utveckling, såväl personlig som yrkesrelaterad. Målsättningen är att du i närtid ska träda in i en lönsam och central funktion, vilket kommer kräva god inlärningsförmåga och vilja att utvecklas.

Arbetsuppgifter
Som biträdande entreprenadingenjör fungerar du som en stödfunktion för projektchefen med all typ av administration. Du kommer att ha det huvudsakliga ansvaret för faktureringen av projekt med målsättningen att så småningom tar över det ekonomiska överseendet. Upprättande av kalkyler kommer att vara en central arbetsuppgift, vilket du kommer att lära dig att göra i kalkylprogram tillsammans med kalkylchefen.

Som entreprenadingenjör kommer du att fungera som länken mellan projektchef och kund och kommer att ha den alldagliga kontakten. Att bygga och förädla goda relationer till våra kunder är därför en väsentlig del i din roll som entreprenadingenjör.

Detta förväntar vi oss av dig
Du har nyligen tagit teknisk examen från högskola inom bygg eller väg och anläggning. Som person är du driven, lösningsorienterad med hög social kompetens som kan bygga goda relationer till våra kunder.

Du har god datavana och är intresserad av att utveckla vårt arbete med interna IT-system. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med anläggning tidigare. Du måste också ha en god analytisk förmåga samt ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med uppdrag inom Stockholms län.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vill du anlägga Stockholm med oss? Registrera din ansökan och CV nedan.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lestra.nu
Sista ansökningsdag 8 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lestra är ett av Stockholms ledande anläggningsföretag när det kommer till tillväxt. Vi är främst verksamma i Stockholmsregionen med lång erfarenhet och hög kompetens inom anläggningsbranschen. Lestra utför alla typer av markentreprenader främst mot offentliga kunder. Nytänkande, effektivitet och kompetens i kombination med att vi är en smidig organisation är något som kännetecknar Lestra.