Vi söker en projektadministratör/ projektassistent till Vattenfall i Solna

Vi söker en projektadministratör/ projektassistent till Vattenfall i Solna

OM TJÄNSTEN
Vi söker en projektassistent till Vattenfalls R & D (research and development) grupp. R & D har just nu 2-3 pågående EU projekt som kräver inrapportering enligt gällande föreskrifter från EU. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sköta rapporteringen i samband med kvartalsslut och årsslut. Arbetet kommer varierar över tid och vi ser just nu att det handlar om cirka 5h i veckan.

Om dig
Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som söker ett extraarbete på några timmar varje vecka. Vi ser att du har en avslutad gymnasieutbildning och har du tidigare arbetetat med rapportering av projekt och framförallt EU-projekt ser vi det som mycket meriterande.

Om anställningen
  • Placeringsort: Solna
  • Tjänstgöringsgrad: ca 5 h i veckan fram till årsskiftet 2020
  • Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Timanställning, vid behov
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.