Vi söker en dokumentationstekniker till Vattenfall i Solna

Vi söker en dokumentationstekniker till Vattenfall i Solna

OM TJÄNSTEN

Vattenfalls Onshore Business Excellence och Document Management team är i behov av en dokumentationstekniker som kommer att stödja deras Operations Deparment i Sverige med dokumentmigrering från Livelink till SharePoint

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av Sharepoint och Livelink samt erfarenhet av dokmenthanteringsprocesser och migreringar. Som person är du kommunikativ och kan skapa goda kontakter med intressenter. Du kommer gärna med förslag och förbättringsåtgärder på hur ni arbetar i dokumenthantering och system. Vidare ser vi att kan arbeta i ett projektteam och har lätt för att bygga relationer.

Om anställningen
  • Placeringsort:Solna
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, kontorstider
  • Tillträde: December 2019 fram till sista juni 2020
  • Anställningsform: visstidsanställning, som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till kund
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.