Senior löneadministratör till Vattenfall

Senior löneadministratör till Vattenfall

Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme.Vattenfalls huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien.

Om tjänsten:

Nu söker vi en erfaren löneadministratör till Vattenfall i Stockholm. Som löneadministratör har du en viktig funktion i Vattenfalls organisation. Genom att bidra med expertis inom lönehantering förser du löner till närmare 900 anställda på Vattenfalls alla verksamheter i Sverige.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Arbetsuppgifter

Som senior löneadministratör kommer du att arbeta med löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden, kvalitetskontroller, avstämningar och skatter, samt systemrelaterade uppgifter inom lön samt kvalitetssäkring och utveckling av processer och arbetssätt.

Erfarenhet/Krav:

Vi ser gärna att du som söker har minst gymnasieutbildning med inriktning lön, gärna auktoriserad lönekonsult. Tjänsten kräver minst fem års erfarehet av lönearbete och förvaltning av lönesystem inom ett större bolag/ koncern. Då du kommer arbeta ihop med andra på löneavdelningar runt om i Sverige är det viktigt att du bidrar till goda samarbeten. Du är även kommunikativ och kan obehindrat föra dialoger på svenska.

Du har:
  • Minst fem års erfarenhet av löneadministration
  • Systemvana från olika lönesystem (SAP är meriterande)
  • Gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av löneadministration
Meriterande
Vi ser en stor merit i tidigare erfarenhet av SAP Lön KIS (D21) alternativt annat större lönesystem

Personliga egenskaper:

Som löneadministratör har du en god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du är noggrann med dina arbetsuppgifter och tycker om att arbeta systematisk. Det är viktigt att du spontant och ledigt kan skifta perspektiv med din analytiska förmåga.

Övrig information
  • Placeringsort: Stockholm, Solna
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, 40 timmar/vecka
  • Tillträde: 2021-02-22
  • Anställningsform: Visstid, behovsanställd/som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till kund
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. 3160

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.