Projektledare inom HR sökes för uppdrag till kund i Solna!

Projektledare inom HR sökes för uppdrag till kund i Solna!

Brinner du för att implementera nya arbetsätt och leda förändringar? Vi söker nu en projektledare till vår kund i Solna!

Om tjänsten
Till C & T-teamet söker vi nu efter en erfaren kollega som ska vara Country Change Lead för Sverige. Du kommet att driva förändringshanteringsarbetet över leveransområdena och se till att det händer i lokalt i Sverige. Huvudfokus kommer ligga på förvaltning och kommunikation av intressenter. Du kommer se till att anpassa de centrala koncepten och planer för t.ex. kommunikation och utbildning för att möta de lokala behoven i Sverige. Du kommer att leda detta projekt med i nära samarbeta med C & T Stream Lead och de andra C & T grupperna.

Om dig
För denna roll ser vi gärna att du har en relevant universitetsutbildning och arbetar eller har arbetat inom HR. Du har gedigen kunskap om HR-processer och brinner för att implementera nya sätt att arbeta och leda förändringar.

Som person är du både en ledare och en doer, du kan koppla de strategiska perspektiven med den operativa leveransen. Du är en god kommunikatör och talar flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Om anställningen
  • Placeringsort: Solna
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Omgående fram till december 2020
  • Anställningsform: Visstid, som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till vår kund.
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du skickar in din ansökan på engelska och bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är just nu inne i ett projekt där målet är att implementera nya gemensamma arbetssätt och moderna HR-system med en av deras tjänsteleverantörer. Implementeringen har redan börjat i andra länder där kunden har kontor och nu är det även Sveriges tur! Att implementera nya, globala system och arbetssätt är inte en lätt uppgift, men ändå avgörande för organisationens framtida framgång.

I detta projekt finns ett Change & Training (C&T) - team som ansvara för Change Management som finns för att förbereda organisationen för de nya arbetssätten. C & T-teamet är ett dynamisk internationellt team med 10 personer som arbetar i en mycket positiv anda.