Projektledare Test-Lead till kund i Solna

Projektledare Test-Lead till kund i Solna

OM TJÄNSTEN

Vår kund är just nu inne i ett projekt där målet är att implementera nya gemensamma arbetssätt och moderna HR-system med en av deras tjänsteleverantörer. Implementeringen har redan börjat i andra länder där kunden har kontor och nu är det även Sveriges tur! Att implementera nya, globala system och arbetssätt är inte en lätt uppgift, men ändå avgörande för organisationens framtida framgång. Åt kunds räkning söker vi nu en ansvarig projektledare för gruppen Test-Lead för att driva UAT (User Acceptance Testing). Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
 • Ansvarig för att driva UAT (User Acceptance Testing) för projektet med stöd av Wave-lead och test-lead.
 • Tillsammans med processchefer på SME's (ämnesexperter) se omfattningen och innehållet i tester och kvalitet på skript
 • Rikta in med projektteam, processchefer och SME's samt företagens intressenter relevant testerrepresentation från olika områden.
 • Säkerställ noggrann spårning av faktiskt deltagande kontra planerat deltagande tillsammans med projektstöd
 • Organisera och stödja den faktiska testansträngningen i samarbete med projektstöd
 • Daglig övervakning av testutförandet och vid behov driva förbättringsaktiviteter
 • Vara kundens representant i viktiga felsamtal för att säkerställa beslutsfattande, i samarbete med relevanta processchefer, SME's och testhantering
 • Rapportera om framsteg mot framgångskriterier och, om det behövs, aktivt föreslå mildrande åtgärder om testkvaliteten eller allmänna framsteg är otillräcklig
 • Stöd för att driva företagens acceptans genom proaktiv förvaltning av intressenter i nära samarbete med Wave-lead och projektgrupp.
Om dig
Vi ser gärna att du har en en solid förståelse av HR-processer. Du kan samarbeta med ett brett nätverk av intressenter inom företaget, HR och andra projektgrupper samt tjänsteleverantören. Vidare talar och skriver du flytande svenska och engelska. Som person är du organiserad och har förmågan att driva leverans av uppgifter samtidigt som du håller en god kontakt med intressent och projektgruppsmedlemmar. Du har goda projektledningsfärdigheter och har tidigare arbetat med testplaner.

Om anställningen
 • Placeringsort: Solna
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid
 • Tillträde: Omgående fram till april 2020
 • Anställningsform: visstid, som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till vår kund.
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar ett CV på engelska samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.