Projektkoordinator inom outsourcing av utbildningsavdelning till Vattenfall

Projektkoordinator inom outsourcing av utbildningsavdelning till Vattenfall

Är du van vid förändringsarbete och trivs i en kontaktintensiv roll? Vi söker nu en person till Vattenfalls utbildningscenter som kommer att ha en central roll i Vattenfalls outsourcing-process. Om du är ute efter ett spännande och varierande uppdrag på ett internationellt företag är detta tjänsten för dig! Uppdragsperioden sträcker sig från oktober och pågår fram till 31/6 2019 och innebär att du kommer att bli anställd av Lernia och uthyrd till Vattenfall.

Om tjänsten
Du kommer att vara en del av Vattenfalls avdelning HRS Training som är ett shared service center som koordinerar och administrerar kravspecifika kurser för Vattenfall. De är just nu inne i en period av förändringsarbete då avdelningen ska outsourcas. I och med detta är de behov av någon som kommer att förbereda överlämnandet av arbetsuppgifterna till en ny leverantör. Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter där du deltar i olika projekt för att underlätta överlämningen. Du kommer att arbeta nära din chef och fungera som stöttning i de olika processerna av outsourcingen. Det förekommer mycket kontakt med interna samt externa parter så som utbildningsleverantörer samt de som ska ta över arbetsuppgifterna.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat med förändringsarbete och/eller med outsourcing av processer. Du är van vid att arbeta projektbaserat och har inga problem med att arbeta på en dynamisk och föränderlig arbetsplats. Du behärskar flytande engelska och svenska i både tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, självständig och lyhörd. Du är skicklig på att planera, organisera och koordinera och trivs med att driva processer framåt. Vidare är du van vid att ha många kontaktytor och har god kommunikativ förmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Solna, Stockholm

Om anställningen
Tjänsten utgör ett konsultuppdrag som startar i oktober och förväntas pågå till 30/6. Som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till Vattenfall.

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Som konsult hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal.

Om ansökan
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.