Norsktalande Web Content Editor till Vattenfall!

Norsktalande Web Content Editor till Vattenfall!

Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. Tillsammans producerar de värme och energi från energikällorna vind, vatten, sol, biomassa, kärnkraft, kol och gas. De söker nu en Web Content Editor till huvudkontoret i Solna. Uppdraget startar den 8/10 och sträcker sig till den 21/12 2018, därefter finns möjlighet till förlängning. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Lernia och uthyrd till Vattenfall under uppdragsperioden.

Om tjänsten
Vattenfall ska lansera en ny tjänst på den norska marknaden och behöver nu någon som kan arbeta fram och ansvara för innehållet på hemsidan. Du kommer att ingå i ett team som erbjuder lösningar för att stödja övergången till framtidens hållbara transport. Avdelningen jobbar B2C och B2B och fokuserar på bilindustrin.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Samarbeta med UX- och UI-resurser för att utveckla innehållsstrategi
  • Samarbeta med intressenter, innehållsredaktörer och översättare i andra länder
  • Planera, förbereda, redigera och publicera information på vår norska webbplats
Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat med att skapa content och som är van vid att administrera hemsidor i ett CMS-verktyg. Du behärskar flytande norska och engelska i både tal och skrift och är duktig på att uttrycka dig i skrift. Vidare trivs du med att jobba i en global organisation med högt tempo.

Om anställningen
Tjänsten som innehållsredaktör är ett konsultuppdrag som startar 8/10 2018och förväntas pågå till 21/12 2018, därefter finns möjlighet till förlängning. Som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till Vattenfall.

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden.

Som konsult hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal.

Om ansökan
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.