Marknadsassistent till Vattenfall

Marknadsassistent till Vattenfall

Vill du vara med och driva igenom nya utvecklande energiaffärer samt stärka Vattenfalls roll på den framtida energimarknaden? Vi söker nu en marknadsassistent till Vattenfalls huvudkontor i Solna!

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra ett team som idag består av 4 stycken kundvårdare och en teamleader.
I rollen som marknadsassistent representerar och marknadsför du Vattenfall på ett positivt sätt. Du arbetar med att stärka relationer och öka kundnöjdheten genom ditt positiva och tillmötesgående sätt. Du kommer att ansvara för aktiv förvaltning och kundvårdande proaktiva aktiviteter så som events och kundträffar.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Undersöka vilka event som kan vara attraktiva för Vattenfall att delta i
  • Ta fram material och give-aways inför event
  • Kunna hantera leads och frågor som inkommit på mässor och sända rätt internt
  • Boka lokaler, mat, fika inför event och kundträffar
  • På begäran av säljare lägga in och uppdatera nya kunduppgifter
  • Hjälpa säljaren att ta fram relevant fakta om kunder
Om dig
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning och tidigare har arbetat med uppsökande kundmöten alternativt mässor och event. Du har goda datakunskaper, erfarenhet i SAP är meriterande och du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du social, kommunikativ och lyhörd. Du triggas av kontakten med människor och har förmåga att lyssna och identifiera ett behov hos kunden. Slutligen är du organiserad och duktig på att prioritera ditt arbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Solna, Stockholm

Om anställningen
Tjänsten utgör ett konsultuppdrag som startar 2/4 2019 och sträcker sig till 28/9 2019. Som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till Vattenfall.

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal.

Om ansökan
Skicka in CV samt personligt brev där du beskriver:
  • Varför du har sökt tjänsten
  • Din erfarenhet inom uppsökande kundmöten, mässor eller event
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.