Kundtjänstmedarbetare som vill jobba på distans till kund i Stockholm!

Kundtjänstmedarbetare som vill jobba på distans till kund i Stockholm!

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du på jakt efter ett jobb som innehåller mycket problemlösning och som ständigt bjuder på nya utmaningar? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia flera kundtjänstmedarbetare som vill jobba på distans till vår kund i Stockholm. Här får du chansen att jobba i ett sammansvetsat och inspirerande team med kollegor som har roligt tillsammans. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Det finns inga krav på tidigare förkunskaper, du kommer att få lära dig på plats. Du behöver dock en giltig gymnasieutbildning och det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet av kundtjänst/servicearbete
  • Tidigare arbetat hemifrån
Då arbetet kommer att ske helt på distans är det krav att du har:
  • Ett dedikerat arbetsrum med stängbara dörrar fritt från oljud
  • En god arbetsmiljö hemma med ergonomiskt skrivbord och stol
  • Fast internetuppkoppling
Personliga egenskaper

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du kan strukturera och planera ditt arbete. Du är en problemlösande person som visar stort engagemang för ditt arbete och är van vid att jobba självständigt.

Om anställningen

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd som konsult av Lernia och uthyrd till kund.

Typ av anställning: Visstidsanställd 6 månader

Placeringsort: Distansarbete, arbetet sker hemifrån

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ledande inom kundtjänst och har över 420 000 anställda världen över. Det är en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter som erbjuder roliga aktiviteter för sina anställda. Som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att besvara inkommande samtal samt administrera och hantera kundärenden. Företaget arbetar mot olika kunder därmed varierar det kring vilka typer av ärenden som du kan komma att hantera. Frågor om abonnemang och teknisk support är exempel på ärenden du kan komma att hantera i ditt dagliga arbete.