Kontorassistent sökes med omgående start till kund i Solna

Kontorassistent sökes med omgående start till kund i Solna

Arbetsuppgifter

Som kontorsadministratör på Akademiska Hus ansvarar du för koordinering och samordning av de kontorsadministrativa uppgifterna samt vi behov stötta övriga funktioner i organisationen med olika kontorsgemensamma arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Hålla ordning i konferensrum, kök och kaffelounge
  • Ansvara för att beställa kontorsmaterial
  • Paket- och posthantering
  • Vara behjälplig vid resebeställningar samt vid större gruppresor/konferenser
  • Beställa luncher vid större sammanhang
Formell kompetens

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och har goda kunskaper i Officepakektet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Solna

Tillträdesdag

Start omgående

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag. Tillsammans med universitet och högskolor vill vi stärka Sverige som kunskapsnation. Det gör vi genom att bygga, utveckla och förvalta miljöer för utbildning, forskning och innovation Våra hus finns på orter över hela landet - från Luleå i norr till Malmö i söder. I våra hus studerar, forskar och arbetar runt 300 000 personer varje dag.