Junior Administratör med erfarenhet inom Excel till Vattenfall i Solna

Junior Administratör med erfarenhet inom Excel till Vattenfall i Solna

Har du goda kunskaper i excel och trivs med administrativa arbetsuppgifter? Vi söker nu en junior Projektadministratör inom HR till Vattenfalls avdelning för säkerhetsprövningar. Detta är ett konsultuppdrag med start i februari 2020 fram till november 2020, som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till Vattenfall.

Om tjänsten
Som Projektadministratör kommer du tillhöra avdelningen Security Vetting Unit som arbetar med säkerhetsprövningarna vid Vattenfall. Du kommer arbeta i projekt kopplat till granskning av säkerhetsklassad information gällande anställda, entreprenörer och konsulter. Du kommer har flera kontaktytor inom säkerhetsorganisationen samt HR, likväl som till tillsynsmyndighet.

Om dig
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och har goda kunskaper inom Officepaketet, framförallt Excel. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt och varit anställd hos Vattenfall tidigare.

Som person är du lösningsorienterad och har lätt för att ta för dig. Du trivs att arbeta både självständigt och i grupp.

Om anställningen
  • Placeringsort: Solna
  • Tjänstgöringsgrad: Vardagar, kontorstider
  • Tillträde: Februari 2020
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.