HR-Advisor till Vattenfall

HR-Advisor till Vattenfall

Vi söker dig som vill bli en del av Vattenfalls Attract & Recruit Team i rollen som HR-Advisor!


Om tjänsten
Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. Tillsammans producerar de värme och energi från energikällorna vind, vatten, sol, biomassa, kärnkraft, kol och gas.

Vattenfalls Resource Management Center (RMC) som är en del av Vattenfalls Attract & Recruit Team växer och därför söker vi nu en HR-Advisor till teamet i Stockholm.

I denna roll kommer du vara den första kontaktpunkten för samtliga medarbetare, chefer och HR-kollegor. Du kommer att arbeta på daglig basis tillsammans med det befintliga teamet i RMC Sverige och du kommer ha direkt kontakt med teamen i Nederländerna och Tyskland.

Du erbjuds en utmanande roll i en öppen och dynamisk miljö där du ges möjligheten att bidra i en viktig funktion och forma framtiden tillsammans med Vattenfall.

Arbetsuppgifter som ingår
  • Hantering av externa rekryteringsprocesser där du bland annat ansvarar för att informera anställande chefer om löpande processer men också för att säkerställa en affärsnära leverans
  • Administrera inkommande förfrågningar och interagera med anställande chefer gällande anställningsprocedurer (process, åtgärder och leveranstid)
  • Hantering av arbetsrättsliga frågor, säkerställa att regelverk efterföljs
  • Hantera nya förfrågningar, förlängningar och förändringar i nära samverkan med anställningsledare och leverantörer
  • Agera kontaktperson för samtliga parter involverade i upphandlingsprocessen
  • Ansvara över månadsrapporter
Om dig
Vi söker dig som har ett par års dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt hantera HR-processer i en internationell eller kommersiell miljö samt är kunnig inom kontrakt- och avtalshantering. Ditt förhållningssätt är konsultativt och du har erfarenhet av att informera olika intressenter och agera support i diverse HR-frågor.

För att lyckas i rollen är du resultatorienterad och har förmågan att arbeta effektivt mot deadlines. Du har god kommunikativ förmåga och kan skapa goda och professionella relationer på olika nivåer. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du har förmågan att självständigt driva framgångsrika processer men trivs också i tätt samarbete inom team.

Vidare ser vi gärna att du har en relevant högskoleutbildning inom HR eller motsvarande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tjänsten utgör ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig till 31/12-21.
Heltid, Solna.

Om ansökan


För denna tjänst tar vi enbart emot ansökningar på engelska.
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.