Document Controller till Vattenfall Vindkraft

Document Controller till Vattenfall Vindkraft

Om tjänsten

I denna tjänst blir du en del av Vattenfalls Operations och Maintenance team som har ett flertal vindkraftverk i Sverige. Du kommer att ha som uppgift att stötta deras Operations Department med migrering av dokument från Livelink till Sharepoint.

I ditt arbete som Document Controller fyller du en viktig funktion i migregingsprojektet och kommer att tillhöra en ny avdelning där funktionen håller på att byggas upp internationellt inom Vattenfall Vindkraft. Du kommer att tillhöra teamet i Sverige men kommer även att ha kollegor i England, Nederländerna och Danmark.

OBS! Vi behöver att du med din ansökning skickar in ditt CV på engelska.

Arbetsuppgifter
 • Överföra dokument från Livelink till SharePoint
 • Ha nära kontakt med ditt team om hela migreringsprocessen då du kommer vara experten inom SharePoint
 • Utlärning av SharePoint till ditt team
 • Arbeta med, och bearbeta befintlig dokumentation
 • Skapa och upprätta dokument för olika vindkraftparker
 • Arbeta med migrering, behörigheter och kontrollera att länkar omdirigeras och är korrekta
 • Ladda ner och uppdatera dokument
 • Agera ambassaför för dokumentathanterings gruppen med andra affärsområden i verksamheten
Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning
 • Har tidigare erfarenhet av dokumenthanteringsprocesser och helst tidigare varit med i migreringsprojekt
 • Erfarenhet av att hantera stora mängder data och filer
 • Har mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska, både muntligt och skriftligt
Personliga egenskaper

Du tycker om att skapa strukturer och regelverk som andra kan följa. Du är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du har ett öga för detaljer. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral. Du har även förmågan att skifta fokus nära inpå deadlines samt kan prioritera om ditt arbeta.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid eller deltid/Stockholm

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi behöver att du med din ansökning skickar in ditt CV på engelska. Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Arkiv & Bibliotek, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 nov 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivarenVattenfall i Solna vill utöka sitt team. Lernia söker därmed för Vattenfalls räkning en engagerad medarbetare för rollen som Document Controller. Vår kund är en statlig förvaltningsmyndighet med ca 10 000 anställda runtom i landet. I deras nya fräscha lokaler på huvudkontoret i Solna finns ett team inom vindkraften som nu söker en driven kollega som kan komma och bidra med deras kompetens tillsammans med deras vinnande team!

Det här är det perfekta uppdraget för dig som söker en lärorik arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds en plats hos en av Europas strörsta elproducenter.