Digital Media Specialist till kund i Solna

Digital Media Specialist till kund i Solna

Har du universitetsexamen i kommunikation eller och erfarenhet som ledare i en stor organisation med intresse för kommunikation? Vi på Lernia söker nu en Digital Media specialist till vår kund placerad i moderna lokaler i Solna. Detta är ett längre uppdrag som förväntas påbörja 3/6-19 och pågå fram till 16/8-2020.

Arbetsuppgifter
I rollen som Digital Media Specialist kommer du att ha ansvar över ett stort team med externa konsulter. Du arbetar operativt och strategiskt med att leda ditt team till utveckling av företagets kommunikationskanaler. Detta inkluderar sociala medier, intranätet och företagets olika webbplatser.

Andra arbetsuppgifter är bland annat:
  • Säkerställa daglig drift och underhåll av interna och externa kommunikationskanaler
  • Agera som en kontakt och stöd för kommunikation inom olika affärsområden
  • Planera upp arbetet, strategiskt för utveckling
  • Hitta nya möjligheter till kommunikation i egna kanaler
Din bakgrund

Vi söker dig som relevant universitetsexamen inom kommunikation samt erfarenhet av att leda ett team, gärna i ett större bolag. Vi ser att du talar och skriver obehindrat både på engelska och svenska. Du har erfarenhet av att arbeta med olika kommunikationskanaler och att arbeta med utvecklingsarbeten på ett strategiskt och kreativt sätt.
Då du kommer arbeta med företagets olika kanaler ser vi även att du har utmärkta färdigheter i att skriva och redigera.

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är en naturlig ledare. Du är lyhörd, kreativ och engagerad i ditt arbete och har ett stort intresse för digital marknadsföring. Du tar ansvar för att leverera hög kvalitet, förhåller dig till deadlines och är duktig på att hitta nya infallsvinklar inom ramen för företagets regler.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsgrad
Visstid/Heltid/Stockholm, Solna

Tillträdesdag
3/6-19 och pågå fram till 16/8-2020

Information

Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.