Administratör till kund i Solna

Administratör till kund i Solna

Är du en administrativ stjärna och vill utveckla dina kunskaper inom ett stort internationellt bolag?
Just nu söker vi För kunds räkning en administratör till deras moderna kontor med placering i Solna!

Arbetsuppgifterna som administratör hos kund kommer innebära att tilldela och kontrollera behörigheter för användare i systemet och vara behjälplig vid frågor om användarbehörigheter för SAP.


Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Du ser till att säkra godkännande för alla användarförfrågningar och ser till att det godkänns av rätt personer.
  • Se till att användare som har slutat sin anställning har ett slutdatum i alla SAP-system
  • Arbeta proaktivt med kontroll av användare
  • Utarbeta årlig användarrecension
  • Stödja med behörighetskompetens
Din bakgrund:

Vi söker dig som har kunskaper och förståelse för SAP och är en duktig administratör. En förutsättning är även att du behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift. I denna tjänst krävs det att du är noggrann i ditt arbete och har en hög servicegrad. Som person är du duktig på att samarbeta och jobba i team och har en stor vilja att lära dig nya saker!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstid/Arenastaden Stockholm

Om anställningen

Tjänsten utgör ett konsultuppdrag som startar omgående och som pågår 30 november 2019. Som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till Vattenfall.

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Som konsult hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal.

Om ansökan

Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.