Administratör med SAP kunskaper sökes till internationellt företag!

Administratör med SAP kunskaper sökes till internationellt företag!

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en Local Authorization Expert till deras moderna kontor i Solna. Du kommer arbeta med och ha tillgång till deras SAP-system. Arbetsuppgifter kommer innebära att tilldela och kontrollera behörigheter för användare i systemet och vara behjälplig vid frågor om användarbehörigheter för SAP.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Du ser till att säkra godkännande för alla användarförfrågningar och ser till att det godkänns av rätt personer.
  • Se till att användare som har slutat sin anställning har ett slutdatum i alla SAP-system
  • Arbeta proaktivt med kontroll av användare
  • Utarbeta årlig användarrecension
  • Stödja verksamheten med behörighetskompetens
Din bakgrund:
Vi söker dig som har kunskaper och förståelse för SAP och det är meriterande om du arbetat med åtkomsträttigheter. Vi ser gärna att du har en relevant universitetsexamen och har erfarenhet inom redovisnings- och kontrollprocesser. Vidare talar du flytande svenska och engelska och har god förståelse för affärsengelska då du kommer arbeta i en internationell miljö. Som person tror vi att du är noggrann och en teamplayer. Du är stresstålig och vill alltid leverera bästa resultat!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstid/Arenastaden Stockholm

Tillträdesdag

Omgående - till 30 november 2019

Kontaktperson

Maja Johansson

Maja.johansson@lernia.se

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

"As one of Sweden's largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!"

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.