Account Manager med fokus på nyförsäljning sökes till Vattenfall

Account Manager med fokus på nyförsäljning sökes till Vattenfall

Har du erfarenhet av nyförsäljning med framgångsrika resultat? Är du dessutom intresserad av att arbeta inom energibranschen, är detta tjänsten för dig!

Som Account manager kommer du vara placerad på avdelningen Sales and Customer Care och ansvara för Vattenfall Värmes företagskunder. Vattenfall Värme tillgodoser kunder med värme, kyla, och ånga. Deras kunder finns inom områdena fastigheter, infrastruktur och offentlig sektor.

Arbetsuppgifter
Som Account Manager/Värme- och kylasäljare kommer du att till större delen av arbetstiden ansvara för nyförsäljning av fjärrvärme och fjärrkyla samt försäljning av tilläggsprodukter och energitjänster till Vattenfalls företagskunder.

Resor ingår i tjänsten men du som konsult kan vara stationerad i Uppsala alternativt i Solna.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning gärna inom ekonomi eller marknad alternativt motsvarande erfarenhet inhämtat från arbetslivet. Du har flerårig erfarenhet av nyförsäljning gärna inom energibranschen och väl dokumenterade resultat av nyförsäljning. Goda kunskaper i Officepaketet, vana att arbeta i CRM/affärssystem är meriterande.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom energibranschen eller inom fastighetsbranschen.

Personliga egenskaper

Som person är du är social och kommunikativ. Du triggas av kontakten med människor och att du genom dessa kontakter kan se nya lösningar och affärsmöjligheter. Vidare är det viktigt att du kan lyssna och identifiera ett behov hos kunden. Du måste vara organiserad och kunna prioritera vad som är mest viktigt för stunden. Du gillar att arbeta och agera stöttande till kollegor

Information

Du kommer arbeta som uthyrd konsult i ca 6 månader men för rätt person finns goda chanser till förlängning. Önskad start 1:a maj.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.