Driftchef/Etableringsansvarig till L&T

Driftchef/Etableringsansvarig till L&T

Tjänsten

Lassila & Tikanoja söker nu en Driftchef/Etableringsansvarig i Stockholm. I denna tjänst har du en central roll i vår organisation med resultat- och personalansvar för enheten, samt ansvar för kontakten med kunden.

Som Driftchef/Etableringsansvarig jobbar du med alla våra tilläggstjänster, såsom reception-, vaktmästeri-, och specialstäd-tjänster. Fokus ligger i att implementera och leverera dessa tjänster hos våra nya och befintliga kunder, samt att säkerställa en lönsam och kvalitativ leverans. Vi ser att du har intresse för sälj, då du i din roll bidrar till vidareutveckling och merförsäljning inom befintliga avtal hos både privata företag och offentlig verksamhet i Sverige.

Dina personalrelaterade arbetsuppgifter blir att anställa, introducera, utveckla samt avveckla personal inom avdelningen. Möjlighet till personalansvar finns i framtiden, och i inledningsskedet handlar det om 2-5 medarbetare.

Tjänsten innebär en del resande då den sträcker sig över hela landet, men din kontorsplats blir på L&T:s Sveriges huvudkontor i Solna tillsammans med 60 personer i olika stabsfunktioner. Våra arbetsdagar präglas av samarbete, lättsamhet och yrkesskicklighet.

Är du redo att anta utmaningen?

Kvalifikationer
  • Minst 3-årigt gymnasieutbildning
  • 3 - 5 års erfarenhet från distribuerad B2B verksamhet
  • Dokumenterad erfarenhet vad gäller kundrelationer
  • Dokumenterad kunskap gällande långsiktig planering och resursoptimering
  • Mycket bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt
  • Talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Goda administrativa kunskaper samt jobbat med Outlook
  • B-körkort
Det är meriterande om du har gått en eftergymnasial utbildning, har haft personalansvar tidigare och/eller drivit egna projekt.

Din profil

Du kan vara rätt person till tjänsten om du är serviceinriktad, positiv och trivs med att samarbeta med andra. Det som motiverar dig är friheten, ansvaret och möjligheten till att utveckla arbetet. Vi ser att du tar eget initiativ och kommer du med nya idéer och input om hur vi kan utveckla våra tjänster. Då denna roll är mycket självständig, har du även ett strukturerat samt kvalitetsmedvetet arbetssätt. Vidare uppskattar du en dynamisk atmosfär och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Affärsutvecklingschef Matthias Lindholm, 070 766 43 52

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.