Affärsutvecklare

Affärsutvecklare

Som affärsutvecklare ansvarar du för anbudsprojekt där betoningen ligger på att i text och bild författa anbud inom fastighetsdrift. En viktig del av tjänsten är att kunna läsa och tolka förfrågningsunderlag som oftast är uppbyggda enligt ABFF eller annan struktur samt ha god förståelse för våra processer, arbetssätt och kompetenser. Du är ansvarig för att leda anbudspresentationer och hålla i dialogen med upphandlare under anbudstiden, samt att efter vunnet anbud vara behjälplig vid etableringar.

Du är en kreativ person med känsla för ord och bild. Du arbetar resultatinriktat med fokus på kvalitet. Vidare är du en utpräglad relationsbyggare som motiveras av att jobba med många kontaktytor, både internt och externt.

Kvalifikationer
  • Minst 2 års erfarenhet av anbudsförfattande
  • Mycket goda kunskaper inom Microsoft Office
  • God svenska i både tal och skrift
  • Vana vid att hålla i och leda presentationer
Meriterande
  • Erfarenhet från komplexa affärer
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen samt kunskap om branschens standardavtal
Du kommer ingå i bolagets centrala affärsutveckling och ingå i gruppen Sälj & Anbud med placering på vårt huvudkontor i Solna, Stockholm. Vi är ett tight team som kompletterar varandra och gör alltid vårt yttersta för att lyckas tillsammans!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hjalmar Nielsen, affärsutvecklingschef, 070-6934789 eller Anna Hovrén, rekryterare, 073-0711270
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.