Affärsutvecklare med tyngdpunkt kalkylering

Affärsutvecklare med tyngdpunkt kalkylering

AFFÄRSUTVECKLARE MED TYNGDPUNKT PÅ KALKYLERING

I denna tjänst ansvarar du för anbudsprojekt med tyngdpunkt på kalkyler av anbud inom fastighetsdrift. Förfrågningsunderlag är främst uppbyggda enligt ABFF, men kan även vara författade enligt AB eller annan struktur och kräver god förmåga att kunna läsa in sig.

En viktig del av tjänsten är att ha en god förståelse för våra processer, arbetssätt och kompetenser samt kunna se synergier mellan olika arbetsmoment för att skapa balanserade kalkyler enligt vad som efterfrågas i olika förfrågningsunderlag. I rollen kommer du ansvara för att leda kalkylarbetet och hålla dialogen med de berörda verksamheterna i landet samt med leverantörer under anbudstiden.

Tjänsten passar som handen i handsken på dig som är noggrann men kan även måla med bredare penseldrag ifall det behövs. Du har förmågan att se den större bilden och synergier mellan olika moment samt lätt för att arbeta i grupp och etablera goda relationer.

Kvalifikationer
  • Minst 2 års erfarenhet av kalkylering
  • Mycket goda kunskaper inom Microsoft Office, framförallt i Excel.
  • Vana att sammanställa stora mängder data effektivt, utföra beräkningar med formler och kunna förmedla resultatet på ett överskådligt och tydligt sätt.
Meriterande
  • Erfarenhet av drift och underhåll gällande arbetsmoment, kalkylvana från komplexa anbud.
  • Gärna erfarenhet från fastighetsbranschen samt kunskap om branschens standardavtal.
Du kommer ingå i bolagets centrala affärsutveckling och ingå i gruppen Sälj & Anbud med placering på vårt huvudkontor i Solna, Stockholm. Vi är ett tight team som kompletterar varandra och gör alltid vårt yttersta för att lyckas tillsammans!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hjalmar Nielsen, affärutvecklingschef, 070-6934789 eller Anna Hovrén, rekryterare, 073-0711270
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.