Försäljningsansvarig – Marknad – Företag till Länsförsäkringar Stockholm

Försäljningsansvarig – Marknad – Företag till Länsförsäkringar Stockholm

Om rollen

Som Försäljningsansvarig Marknad-Företag hos Länsförsäkringar Stockholm blir ditt fokus hur vi kan spetsa vår marknadskommunikation genom säljdrivande TM-aktiviteter, och utveckla säljprocessen från de digitala kanalerna. I din roll kommer du att vara både operativ i försäljningen, samtidigt som du leder arbetet genom tvärfunktionella försäljnings- och relationsskapande aktiviteter, målsätter, driver och följer upp resultat. En ny och spännande roll med stora möjligheter att påverka och utvecklas! Tjänsten är placerad i Frösunda.

Exempel på arbetsuppgifter
 • Styra och coacha innesäljarteamet
 • Operativt ansvara för dialog och företagsförsäljning
 • Driva försäljning genom digitala kanaler och via telefon
 • Proaktivt föra en dialog och hjälpa kunderna utifrån vad de behöver
 • Relationsstärkande försäljning, både hos befintliga kunder och uppsökande av nya kunder
 • Följa upp och analysera resultat i samarbete med analytiker
Om dig

För att axla rollen som Försäljningsansvarig Marknad-Företag på ett framgångsrikt sätt är du hungrig och vill vinna, med tydlig riktning och tempo. Du är prestigelös och har lätt för att bygga relationer och samarbeta. Vidare har du lösningsfokus och stor förmåga att lära dig nya saker.

Vi ser gärna att du har:
 • Några års erfarenhet inom sälj, gärna inom TM, med någon typ av leads-ansvar.
 • Förståelse för hur kundresan genom marknadsföring och digital kundkommunikation/ lojalitetsarbete (via CRM) samspelar med försäljning.
 • Erfarenhet inom B2B - viktigt att kunna hantera köpbeteendet mellan företag.
 • Erfarenhet av digitala köpflöden och omnikanalstrategi där varje interaktion med kund omhändertas, följs upp och optimeras för bästa upplevelsen där kundresan ofta börjar digitalt men behöver följas upp och slutföras proaktivt via TM.
 • Kunskap inom relationsförsäljning och långa köpcykler.
 • Relevant eftergymnasial utbildning.
 • Det är starkt meriterande med "Företagsdiplom försäkring" eller motsvarande utbildning.
Om Länsförsäkringar Stockholm

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli stockholmarnas mest omtyckta företag och dit kommer vi genom att skapa trygghet och närhet på ett enkelt, naturligt vis, alltid med stockholmarnas bästa i åtanke.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Maggie Klingenstierna maggie.klingenstierna@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av KIMM
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KIMM är ett affärsområde inom Wise Professionals som arbetar specialiserat med rekrytering och konsultuthyrning inom marknad & kommunikation. Erfarna specialister med bakgrund från branschen matchar bland annat marknads- och kommunikationschefer, Social Media Managers och UX-designers.