CRM Analytiker till Länsförsäkringar Stockholm

CRM Analytiker till Länsförsäkringar Stockholm

Trivs du i en bred och spännande roll med många kontaktytor inom organisationen? Har du en god analytisk förmåga och är duktig på att bygga kunddialoger och kampanjer? Länsförsäkringar Stockholm söker nu en analytisk nyckelperson för att utveckla och förfina kundupplevelsen!

Som CRM analytiker kommer du ingå i teamet Digital Försäljning & Kommunikation, som ansvarar för allt bolaget sänder, där CRM är deras nav. Bolagets CRM team är under uppbyggnad och vi ser att du kommer bli en nyckelperson i att utveckla och förfina bolagets kunddialoger genom marketing automation med syfte att skapa nöjda kunder och långsiktiga kundrelationer. I teamet finns idag projektledare samt kommunikatörer. Du kommer att ha placering på bolagets moderna huvudkontor i Solna, Frösunda (5 min promenad från Solna station och Mall of Scandinavia) men just nu arbetar majoriteten av de anställda hemifrån.

Om jobbet
Som analytiker arbetar du med att analysera kunders behov, beteende och potential och planera, bygga och genomföra relevant adhoc eller händelsestyrd automatiserad kommunikation till våra kunder genom hela kundresan. Vi söker en tekniskt kunnig specialist med stor erfarenhet av att bygga kampanjer för kanalen baserat på budskap/ erbjudande efter målgrupp, preferenser och behov. Analys, uppföljning och förfining av kommunikationen är en naturlig del av ditt arbete och sker tex genom A/B-test, ständiga förbättringar, val av kanal och optimering. Att skapa målgruppsurval är en del av arbetet, där både interna och externa datakällor kan användas för bästa utfall. Vi ser gärna att du är proaktiv och identifierar nya affärsmöjligheter både för våra kunder och för Länsförsäkringar Stockholm genom målgruppsselektering och dataanalys.

Vad vi söker
Som person har du en problemlösningsförmåga, tar initiativ och är kommunikativ. Vi ser att du har ett analytiskt mindset, ett faktabaserat förhållningssätt och trivs med både självständigt arbete som samarbete med andra medarbetare. Vad du vill åstadkomma och din framtid är viktigare än vad du gjort tidigare. Vi lägger störst vikt vid din personlighet, inställning och attityd. Andra viktiga egenskaper för att passa i rollen är att du är positiv, nyfiken, en orädd och modig person som trivs i en organisation i ständig förändring.

Vi tror även att du har följande erfarenheter:
  • Akademisk utbildning inom relevant område
  • Dokumenterad erfarenhet från marketing automation/CRM analytiker
  • Har erfarenhet av SAS, SQL och Excel för hantering av data/databaser
Om vår kund
Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli stockholmarnas mest omtyckta företag och dit kommer vi genom att skapa trygghet och närhet på ett enkelt, naturligt vis, alltid med stockholmarnas bästa i åtanke!

Länsförsäkringar Stockholm vill vara en del av de som framgångsrikt bygger sina affärer runt omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill använda vår ekonomiska styrka för att finanseria omställning samt genom vår kunskap bidra till att vi och våra kunder agerar på ett hållbarare sätt.

Så här är det att jobba på Länsförsäkringar Stockholm
Vår vision att bli stockholmarnas mest omtyckta företag är det som driver utveckling hos oss och vägen dit är genom vårt medarbetarskap och ledarskap. Medarbetarskapet innebär nyfikenhet på varandra och vi ser fördelar med att vi alla är olika och bidrar med olika erfarenheter och perspektiv. Vi är självdrivande och öppna för konstant lärande genom att aktivt dela kunskap med varandra. Vi arbetar med direkt feedback, uppmärksammar när vi gör något bra och firar framgångar tillsammans.

Vi svarar gärna på dina frågor
I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Stockholm med Talents of Sweden. För frågor om tjänsten kontakta rekryterare Marcus Ström på telefon 0708-575005 eller mail marcus.strom@talentsofsweden.se. Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast. Vi tar endast emot ansökan via vårt rekryteringssystem, dvs inga ansökningar via mail.

Fackliga kontaktpersoner:

Forena Liselotte Lilja 08-562 849 52

SACO Anna Sjöberg 08-562 876 22.

Sökord: CRM analytiker, analytiker, marketing automation, SAS, SQL, Excel, kommunikation, försäkring, Talents of Sweden, rekrytering, Stockholm, Solna
Mer info
Område Solna
Yrkesroll CRM, Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (28 dagar kvar)